Stretnutie Putina s Bidenom by sa mohlo konať v Bratislave, navrhuje Danko (VIDEO)
15 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Vysoký stupeň nebezpečia vojenského konfliktu na ukrajinsko-ruských hraniciach si uvedomuje aj americký prezident Joe Biden, ktorý vyzýva Vladimíra Putina na stretnutie. A práve to by chcel zorganizovať šéf národniarov Andrej Danko u nás, v Bratislave.


Konflikt na Ukrajine vyzerá vážnejšie ako si možno niektorí politici či analytici myslia. Svedčí o tom nielen veľké množstvo vojenskej techniky a vojakov na oboch stranách hranice s Ruskom, ale aj slová amerického prezidenta Joea Bidena, ktorý pozýva svojho ruského náprotivka Vladimíra Putina za rokovací stôl. Andrej Danko sa opäť chytá iniciatívy a vo videu navrhuje, aby sa toto ich stretnutie konalo v Bratislave.
Bratislava má svoju históriu a podobné stretnutia sme už organizovali

„Je avizované stretnutie amerického a ruského prezidenta. Prezidenti Biden a Putin by sa mali stretnúť na neutrálnom mieste. Myslím si, že najlepším miestom by bola Bratislava, ktorá má svoju históriu a v minulosti sme už podobné stretnutia organizovali,“ hovorí v úvode videa Danko a pripomína, že v našom hlavnom meste sa korunovali uhorskí králi a vie poskytnúť kompletné zázemie na tak závažné stretnutie. „Mali by sme sa angažovať v tom, aby to stretnutie prebehlo na území Slovenskej republiky. V našej blízkosti dochádza k eskalácii napätia na Ukrajine. Ak bude konflikt na Ukrajine, Slovensko bude jedným z prvých ohrozených štátov,“ varuje šéf národniarov.



„Urobme všetko pre to, aby prebehli priateľské rokovania a aby sa Spojené štáty a Ruská federácia dohodli,“ vyzýva Danko, ktorý ponúka ministrovi Korčokovi svoje kontakty v Ruskej federácii a súčasne chce osloviť aj našu prezidentku, by sa angažovala v predmetnej záležitosti. „Pre Slovenskú republiku, v tak ťažkom období, v akom sa nachádzame, by to bol obrovský diplomatický úspech. Som pripravený na osobné stretnutie s ministrom Korčokom, som pripravený na stretnutie s prezidentkou a verím, že zabudneme na politické tričká a pokúsime sa urobiť to, aby celý ste opäť pozeral na našu milovanú krajinu,“ končí svoje video Andrej Danko.

Neťahajte nás do vojny a neohrozujte životy Slovákov, vyzýva Andrej Danko našu vládu
Nad Ukrajinou sa zmráka a slovo vojna sa skloňuje stále hlasnejšie. Je viac ako isté, že zo Slovenska si ju nepraje nikto. Svoj pohľad na celú situáciu ponúkol na Facebooku aj šéf národniarov Andrej Danko. Čítať ďalej
07 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik