„Policajtotút“ sa ma aj dnes snažil atakovať. Ale ja som odišiel do Tatier, píše Harabin
15 | 04 | 2021 I Petra Demková

Štefan Harabin informuje, že „policajtotút“ sa ho opäť snažil zastihnúť v jeho bydlisku v Bratislave. „Mal ale kriminálnik, Jakub Podmajerský smolu, lebo ešte včera som odišiel do Tatier, môjho rodiska. Som jednoducho teraz v Tatrách v rámci slobody pohybu a pobytu a určite do nedele v rámci práva na slobodu pohybu a pobytu tam budem,“ oznamuje policajtom svoje miesto pobytu Š. Harabin cez Facebook.


„Práve teraz som sa dozvedel od služby SBS v mojom dome, že mi policajtotút, zjavne na politickú objednávku, aktivovaný kriminálnik, Jakub Podmajerský, brat prokurátora Podmajerského, ktorý bol pre alkoholizmus vyhodený z prokuratúry a zároveň i syn sudkyne Blanky Podmajerskej, ktorá ako Sorošova juristútka osobne a aktívne podpisovala v minulosti proti mojej osobe hanlivé petície zakladajúce sa na evidentných nepravdách, sa aj dnes nesporne nezákonne snažil cez neinformovaných policajtov s rúškami ma atakovať cez rúško, resp. neurčité písomnosti i prostredníctvom páchania trestného činu porušovania domovej slobody,“ píše hneď v úvode svojho príspevku na sociálnej sieti bývalý Predseda Najvyššieho súdu.

Policajti nakoniec Harabinovi obvinenie priniesli. Nepustili ich cez vchodové dvere
Polícia sa dnes predsalen snažil Štefanovi Hrabinovi doručiť obvinenie. Podľa portálu tvnoviny.sk mal byť v obálke list s obvinením za to, že počas protestov 17. novembra vyzýval ľudí, aby si dali dole rúška. Hrabin ich do bytu nepustil.... Čítať ďalej
14 | 04 | 2021 | Michal Filek


Príbeh pokračuje. „Mal ale kriminálnik, Jakub Podmajerský smolu, lebo po takmer hodinovej komunikácii s Medzihradským, redaktorom TV Markíza, ešte včera som odišiel do Tatier, môjho rodiska. Mám tam minimálne dvesto príbuzných. Som jednoducho teraz v Tatrách v rámci slobody pohybu a pobytu a určite do nedele v rámci práva na slobodu pohybu a pobytu tam budem,“ píše na rovinu Š. Harabin.

„Uvedené skutočnosti verejne oznamujem občanom Slovenska aj preto, že pátranie podľa platného právneho stavu môže byť vyhlásené iba na osobu, ktorá sa skrýva. Ja sa neskrývam. Som v Tatrách. Bez najmenších pochybnosti doma, na Slovensku, nie v Dubaji ani na Seycheloch,“ dodáva Harabin.

Štefan Harabin posiela informáciu aj generálnemu prokurátorovi. „Posielam uvedenú konštatáciu elektronicky Žilinkovi i Kamilovi Semankovi, dozorujúcemu prokurátorovi, lebo Jakub Podmajerský sa chválil, že všetky nezákonnosti proti Harabinovi mu odobril práve Kamil Semanko, aby sa v budúcnosti nemohli vyhovárať, že nevedeli o páchaní trestnej činnosti policajtúta Jakuba Podmajerského,“ napísal na záver svojho príspevku bývalý minister spravodlivosti.

Harabin: "Nie som v pátraní polície." Poskytol aj dôkaz...
Štefan Harabin reagoval prostredníctvom statusu na facebooku stanovisko k tomu, že ho údajne hľadá polícia kvôli nepreberaniu si zásielok. "Verejne vyhlasujem, že nie som v pátraní polície ako sa to snažia podvodne a lživo podsúvať občanom... Čítať ďalej
14 | 04 | 2021 | Michal Filek