Bukovský: Nemáte vzdelanie, odbornosť, inteligenciu, kompetenciu, ani dôveru verejnosti, aby ste mohli riadiť túto spoločnosť
14 | 04 | 2021 I Robert Bačinský

„Podľa môjho názoru nemáte pred sebou už ani cestu vpred a nemáte za sebou ani vzdelanie, odbornosť, inteligenciu, kompetenciu, ba ani dôveru verejnosti, aby ste mohli riadiť túto spoločnosť. A k tomu ani nikdy vlastne nemalo dôjsť,“ tlmočí vo videu MUDr. Bukovský názor väčšiny občanov poslancovi Stančíkovi.



OĽaNO si teraz všimlo, že im padajú preferencie

Rýchlosť, akou  padajú preferencie schránkovej strany OĽaNO, pripomína Halleyho kométu. Voľný pád Matovičovej strany, bez jediného fundovaného odborníka, do politického pekla, si vo svojom videu všíma aj lekár Igor Bukovský. S úsmevom na tvári a pobavene hovorí o zmätku, ktorý nastal v poslaneckom klube tejto strany.

Bukovský: „Rekonštrukcia vlády je vlečka hnoja vykydnutá pred každý dom na Slovensku“
„On však odkázal celému národu, že jeho ochota stať sa ministrom financií je prejav veľkonočného odpustenia všetkým tým, ktorí boli nespokojní s jeho vládnutím a požadovali jeho odchod z funkcie. Odpustil 84 percentám ľudí nespokojným s jeho... Čítať ďalej
30 | 03 | 2021 | Robert Bačinský


Výsledok aprílového prieskumu volebných preferencií politických strán, je podľa Igora Bukovského budíčkom pre niektorých poslancov OĽaNO. Menia rétoriku, bezstarostné úsmevy sa menia na kŕčom skrivené tváre. A objavujú sa prvé náznaky kritického zmýšľania. „Veselú chasu z OĽaNO prepadla panika! Až teraz?“ pýta sa Bukovský. Jedným z prebudených Matovičovych poslancov je Andrej Stančík, ktorý obšťastnil okolie svojim novým objavom: „Cesta vpred určite nevedie cez osočovanie koaličných partnerov, či spochybňovanie vedeckých autorít a inštitúcií. To sú chyby, ktoré treba otvorene pomenovať,“ povedal.

A Dr. Bukovský bez prípravy kontruje: „Naozaj? Teraz? Až teraz pán Stančík? Vy ste prehliadli toľko dôležitých signálov zo strany verejnosti a prieskumov verejnej mienky, že sa nemôžete čudovať, kde ste sa ocitli. Chápem, že pri pohľade na jednocifernú číslicu oproti 25 percentám ktoré ste mali, je súčasných 9 percent dôvodom k panike,“ konštatuje.
Posledná rampa na tejto bláznivej jazde...

Vo svojej kritike smerom k precitnuvšiemu poslancovi pokračuje prevalením plagiátorskej kauzy Igora Matoviča. „Keď Matovič klamstvom a podvodom ukradol titul absolventa vysokoškolského štúdia, už to mala byť tá posledná zábrana na útese, z ktorého ste sa teraz zrútili. Už to mala byť tá posledná rampa na tej bláznivej jazde, ktorú ste absolvovali so svojim predsedom, ktorý chaos zo svojej hlavy rozprestrel na celú spoločnosť. Už vtedy ste to mali zastaviť,“ hovorí Bukovský.

Bukovský: „Matovič z piatich základných kritérií definície psychopata a sociopata spĺňa šesť“
Igor Bukovský, kritik protipandemických opatrení, si tentokrát posvietil na duševný stav premiéra. Otvorene vo videu hovorí, že Igor Matovič je učebnicový príklad sociopata. Veriť mu, že sa zmení prirovnáva ku konaniu ženy, ktorá žije s alkoholikom... Čítať ďalej
23 | 03 | 2021 | Robert Bačinský


Pre lepšie pochopenie toho, čo už chápe takmer 85 percent spoločnosti, Igor Bukovský pomohol poslancovi Stančíkovi aj mnemotechnickou pomôckou: „Už viackrát som zažil cestu k veľkým skalným útesom na brehu mora,“ hovorí známy lekár a pokračuje: „zvyčajne tam je tabuľa znížte rýchlosť na 30 km/h, potom na 10 km/h, potom je tam tabuľa Tu zaparkujte, potom je tam tabuľa Zákaz vjazdu a nakoniec je tam tá rampa, za ktorú sa už nemá ísť. Vaša veselá chasa 53 cestujúcich...nechala šoféra preraziť tú rampu a teraz keď sa váš autobus už zrútil z toho útesu, jeden z cestujúcich kričí – nemali by sme spomaliť?“ baví sa Bukovský. Najzábavnejšie na tom podľa Igora Bukovského je, že tým cestujúcim je človek, ktorý sa „hrdí titulom doktorand medzinárodných vzťahov a politík.“ Ak takémuto odborníkovi to trvalo osem mesiacov, ako dlho by asi trvalo pochopiť situáciu politikovi kalibru Pročko, zamýšľa sa Bukovský.
Ako chcete riadiť Slovensko keď nemáte súdnosť?

V závere videa prichádza lekár s dokonale jednoduchým argumentom: „Keď si hnutie a osobnosti hnutia OĽaNO takto nezodpovedne a babrácky nedokázali odsledovať, ustrážiť a vyhodnotiť svoj vlastný politický osud, ako môžu byť schopní riadiť takú obrovskú štruktúru, akou je spoločnosť päť a pol milióna ľudí,“ hovorí Igor Bukovský.

„Podľa môjho názoru nemáte pred sebou už ani cestu vpred a nemáte za sebou ani vzdelanie, odbornosť, inteligenciu, kompetenciu, ba ani dôveru verejnosti, aby ste mohli riadiť túto spoločnosť. A k tomu ani nikdy vlastne nemalo dôjsť,“ tlmočí Bukovský názor väčšiny občanov poslancovi Stančíkovi, ktorý sa zrejme prebral z bdelej kómy.

Je dokázané, že covidová imunita trvá 8 mesiacov. Naša vláda tvrdí, že tri. Prečo klamu? Bukovský to tuší
Vo svojom poslednom videu sa MUDr. Bukovský rozhovoril aj na tému covidovej imunity. Naše úrady tvrdia, že získaná imunitná schopnosť trvá iba 3 mesiace, pripomína. „Podľa súčasných vedecky overených poznatkov overených a publikovaných v... Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | Petra Demková