Senzačný rozsudok: Žiadne masky, žiadne rozostupy, žiadne ďalšie testy pre študentov!
12 | 04 | 2021 I Imrich Kovačič

Weimar Family Court (miestny rodinný súd vo Weimare) 8. apríla 2021 rozhodol, že dvom školám v meste sa s okamžitou platnosťou zakazuje požadovať, aby žiaci boli nútení nosiť akýkoľvek druh prekrytia úst či nosa (najmä respirátory FFP2).


Súd zároveň rozhodol, že je potrebné zachovať výučbu tvárou v tvár (rozsudok v úplnom znení vrátane troch znaleckých posudkov). Po prvýkrát sa pred nemeckým súdom uskutočnili dôkazy o vedeckej zmysluplnosti a nevyhnutnosti predpísaných protikoronových opatrení.

Súdne konanie o ochrane detí iniciovala matka dvoch synov vo veku 14 a 8 rokov na miestnom rodinnom súde. Ako hlavní znalci boli predvolaní hygienik Prof. Dr. med. Ines Kappstein, psychológ Prof. Dr. Christof Kuhbandner a biológ Prof. Dr. rer. biol. hum. Ulrike Kämmererová.

Matka tvrdila, že jej deti by boli poškodzované fyzicky, psychicky a výchovne bez toho, aby to malo prínos pre deti alebo tretie strany. To by tiež porušilo početné práva detí a ich rodičov podľa zákona, ústavy a medzinárodných dohovorov.

Rusi zaregistrovali patent na nový liek. MIR-19 je určený na prevenciu a liečbu Covidu
Federálna lekárska a biologická agentúra Ruska (FMBA) oznámila prijatie patentu na liek MIR-19. Na webovej stránke agentúry je uvedené, že je to nový liek na prevenciu a liečbu Covidu-19, informuje portál sputnik.cz. Čítať ďalej
12 | 04 | 2021 | Diana Zaťková