Poslanec OĽANO Stančík Matovičovi: Neosočuj koaličných partnerov a vedcov!
12 | 04 | 2021 I editor01hd
Poslanec OĽANO Andrej Stančík má pre svojho straníckeho bossa Igora Matoviča jasný odkaz: Neosočuj koaličných partnerov a vedcov. Informuje o tom portál, ereport.sk.

Mladý vládny poslanec Stančík to uviedol v reakcii na nelichotivé výsledky prieskumu verejnej mienky. Zverejnila ho v nedeľu Markíza. Podľa prieskumu by OĽANO získalo len 9,2 percenta hlasov. Voľby by vyhral Hlas s 22,3 a druhá by bola SaS s 11,2 percentami. Tretí by skončil Smer so ziskom 10,9 percenta.

Chmelár: Baťo sa správa ako hulvát. Jeho žena sa však radšej ospravedlňuje šéfke EMA
Internetom koluje znôška arogantných a nenávistných odkazov a útokov z každej strany. Pri aktuálnej kauze okolo šéfky Štátneho ústavu na kontrolu liečiv (ŠÚKL) Zuzany Baťovej sa natíska otázka. Prečo dovolí svojmu manželovi hrubo urážať rôznych... Čítať ďalej
12 | 04 | 2021 | Gabriel Matta


„Udalosti posledných týždňov dospeli k zmene na pozícii premiéra. Koaličná kríza bola škaredá a vyčerpávajúca a je jasné, že pokiaľ veci zásadne nezmeníme, bude sa o chvíľu opakovať a môže byť tou poslednou,“ povedal podľa ereport.sk Stančík.

„Cesta vpred určite nevedie cez osočovanie koaličných partnerov, či spochybňovanie vedeckých autorít a inštitúcií. To sú chyby, ktoré treba otvorene pomenovať. Rád by som sa touto cestou ospravedlnil, povedal mladý poslanec.