Kolíková „vytiahla“ na Matoviča vážny dokument! Ten ukazuje, že koalícia nemá šancu vydržať
10 | 04 | 2021 I Petra Demková

Márii Kolíkovej už očividne došla trpezlivosť s Igorom Matovičom. Na sociálnej sieti zverejnila dokument, Memorandum dobrého vládnutia. Uviedla, že ten mali koaliční lídri nedávno na stole. V memorande sú v podstate úplne bežné zásady slušného správania. Všetci však dnes už dobre vedia, že ani tieto základné veci Igor Matovič nedokáže dodržiavať.


„Pár týždňov dozadu, koaliční lídri mali na stole takéto Memorandum dobrého vládnutia,“ informuje na Facebooku Mária Kolíková. „Vlastne nič svetoborné. Dnes by som povedala, že by nám mohla stačiť len prejavovaná úcta a rešpekt k iným. Osobitne k tým, ktorí majú na vec iný názor,“ napísala ministerka. Tá evidentne naráža na potýčky s vedcami ale aj niektorými ministrami, ktoré mal Igor Matovič v posledných dňoch.

Baťo: Matovič patrí do basy. Nech ide do prdele rovno aj celá táto vláda!
Vojna medzi ministrom financií Igorom Matovičom a Radom Baťom pokračuje. Manžel riaditeľky Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv Zuzany Baťovej v statuse opäť ostro zaútočil na expremiéra, ktorému sa jeho riadky určite dobre čítať... Čítať ďalej
10 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


V memorande sú veci, ako dodržiavanie diplomatických pravidiel, či to, že zásadné rozhodnutia sa nebudú oznamovať cez sociálne siete. Verejnosť sa má informovať až po tom, čo sú o rozhodnutí informovaní členovia koalície. Koaliční partneri sa majú voči sebe správať s rešpektom a nemajú mať voči sebe verejne znevažujúce vyjadrenia. V skratke, v memorande je dohoda, že sa nebude robiť všetko to, čo skoro na dennej báze robieval Igor Matovič.

Mária Kolíková pokračuje ďalej: „Chráňme našich ľudí – zo Slovenska – ktorí sú odborne zdatní. Nemáme ich priehrštia. Chráňme ich, aby sme ako krajina boli úspešní, aby sme aktuálne dnes boli i zdraví. V preklade a konkrétnosti, ŠÚKL treba chrániť, lebo sa chová zodpovedne, odborne a nezávisle, chráni zdravie nás všetkých, robí tak preto, lebo má zdatnú šéfku,“ napísala Kolíková a vyjadrila tak plnú podporu Zuzane Baťovej. Pridala ešte hešteg o to, že stojí za vedcami.

Toto peklo musí skončiť. Pán Matovič, idioti sú tí, ktorí to spôsobili, odkazuje mu Danko (VIDEO)
Expremiér Igor Matovič sa včera pokúšal v Rusku zachrániť situáciu, ktorá vznikla okolo ich vakcíny Sputnik. Žiaľ, vrátil sa so správou, že ho Rusi chcú vrátiť. Toto nasrdilo aj Andreja Danka, ktorý svoje sklamanie neskrýval ani na sociálnej... Čítať ďalej
09 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik