Baťo: Matovič patrí do basy. Nech ide do prdele rovno aj celá táto vláda!
10 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Vojna medzi ministrom financií Igorom Matovičom a Radom Baťom pokračuje. Manžel riaditeľky Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv Zuzany Baťovej v statuse opäť ostro zaútočil na expremiéra, ktorému sa jeho riadky určite dobre čítať nebudú.


Ostré slová, ktoré adresoval Rado Baťo na adresu Igora Matoviča pred pár dňami sa v jeho poslednom statuse ešte vystupňovali. Bývalý poradca prezidenta Andreja Kisku pre politickú stratégiu a komunikáciu si ani tentokrát nedával pred ústa servítku a doslova napísal, že Matovič patrí do basy.
Nezopakujme chybu, že dovolíme, aby smrad Matovičovho lajna prekryl to podstatné

Baťo priznáva, že ho Facebook na 24 hodín zablokoval a zmazal post, v ktorom informoval o vyhrážkach smrťou jeho rodine v dôsledku osobných útokov psychopata Igora Matoviča. „Text vraj porušoval pravidlá komunity. Ďakujeme ti, Mark, za udržiavanie čistoty vo verejnom priestore. Pod smradom, ktorý minister financií vypustil na celú krajinu, vedcov a regulátorov obzvlášť, by však nemali zaniknúť podstatné veci. A nemali by sme zopakovať chybu, že dovolíme, aby smrad jeho lajna prekryl to podstatné,“ píše Rado Baťo a vzápätí uvádza „to podstatné“.

„Podľa rozhodnutia ministra Krajčího je možné vakcínou Sputnik na Slovensku už mesiac očkovať. Keďže obišiel štandardný registračný proces, nemuseli čakať na žiadne posudky od EMA, ani od slovenského, ani od maďarského ŠUKL–u. Skutočný dôvod, prečo vakcíny kysnú v sklade, je iný. Krajčí a Matovič sú, samozrejme, zbabelí, aby za očkovanie neregistrovanou vakcínou prevzali osobnú zodpovednosť. Lebo to je iná káva ako šaškovať pred vojenským lietadlom. Potrebovali pečiatku od ŠÚKL, aby v prípade problémov mali na koho hodiť vinu,“ konštatuje bývalý ekonomický novinár a politický konzultant.

"Zabijeme tvoje decko aj manžela! A teba niekto rozreže na parkovisku..." vyhrážajú sa šéfke ŠÚKL Baťovej
Londýnska kanalizácia je proti tejto úrovni vysokohorská rozhľadňa. Fanatizmus, ktorý má obdobu vari len v počiatkoch Tretej ríše či v období boľševického stalinizmu. Dnes údajne v podaní Matovičových "verných" ukazuje svoju pravú... Čítať ďalej
09 | 04 | 2021 | Ivan Brožík, Jozef Uhlárik

Kremeľ mal informácie o hodnotení slovenským regulátorom skôr ako naša verejnosť

ŠÚKL podľa Baťa pečiatku nedal preto, lebo ruský výrobca vakcíny nedodal 80 % dokumentov. „Okrem iného sa Rusi neunúvali vysvetliť, prečo má dodaná šarža vakcíny iné charakteristiky a formu ako vakcína popísaná v článku v Lancete, ktorý je jadrom globálneho „odborného“ PR pre Sputnik. Rusi však zistili, že Slovensko nie je (zatiaľ) Maďarsko a výsledky analýzy regulátora sa nebudú dať utajiť,“ vysvetľuje Baťo.

Podľa neho Rusi stáli o overovanie kvality a bezpečnosti vakcíny už dávno by sa uchádzali o registráciu v EMA a mohli veselo zarábať miliardy eur na jednom z najbohatších trhov na svete. „Na Slovensku ale zaradili spiatočku a vakcínu si vypýtali späť.“

„Oficiálny dôvod ruskej propagandy na vrátenie vakcíny, ktorý po vytretí Kyrilových otvorov papagájuje minister financií Igor Matovič, je somarina. Rusom sa nepáči, že vzorky šarží boli (na základe písomnej žiadosti ministra Krajčího) testované v Biomedicínskom centre SAV. Je to absurdné, keďže všetky ukončené laboratórne testy boli V PROSPECH VÝROBCU a v súlade s tým, čo deklaroval v dokumentácii. Opakovanie testov v Maďarsku nedáva žiadny zmysel,“ konštatuje Baťo.

Dodáva: „Ibaže by Kremeľ a jeho služobník Matovič úmyselne klamali a zatajili dôležité informácie. Poznámka pod čiarou: Rusi deklarovali výpoveď zmluvy k 6. aprílu a ŠÚKL zverejnil informáciu zo správy 8. apríla. Je teda zjavné, že Kremeľ mal informácie o hodnotení slovenským regulátorom skôr ako slovenská verejnosť.“

Matovič vs. Baťo - rozuzlenie: „Zbabelé psychopatické ho*no“ bude teraz šéfovať „hrdinovi“ brániacemu manželku
Približne pred mesiacom si vtedajší premiér Igor Matovič a úradník Ministerstva financií Radoslav Baťo skočili poriadne do vlasov. Ich divoká slovná prestrelka bude mať teraz nečakané, no o to zaujímavejšie rozuzlenie. Čítať ďalej
06 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

Spôsob, akým sa v priebehu 24 hodín nechal použiť má všetky charakteristiky vlastizrady

Slovensko sa podľa Baťa nemusí spovedať výrobcovi liekov a vakcín, nemusí mu nič dokazovať. „Presne naopak. Výrobca musí dokázať štátnej autorite, že jeho vakcína je kvalitná a bezpečná, poskytnúť dokumentáciu a vysvetliť pochybnosti. Igor Matovič preto poklonkovaním v Moskve ponížil Slovenskú republiku a jej inštitúcie,“ hnevá sa manžel riaditeľky ŠÚKL, podľa ktorého je samotný akt „vrátenia vakcíny“ fraška.

„Keby išlo iba o pokútny nákup za pár miliónov, Matovič s Krajčím by nevyčnievali z pelotónu bežných kriminálnikov v slovenskej politike. Lenže zneužitie právomocí verejného činiteľa, zanedbanie povinností pri správe cudzieho majetku, vydieranie a iné porušovanie zákonov sú v porovnaní s tým, čo predviedol minister financií tento týždeň, neškodné zábavky,“ píše Rado Baťo.



„Spôsob, akým sa v priebehu 24 hodín nechal použiť diktátorským režimom v Moskve a skorumpovanou autokraciou v Budapeští má všetky charakteristiky vlastizrady,“ konštatuje Baťo, podľa ktorého je Matovič zločinec, ktorý patrí do basy. „Vzhľadom na to, čo vyvádza mojim blízkym, si želám, aby v tej base zhnil. Prvý krok na ceste, ako sa ho zbaviť, je odvolať ho z pozície ministra financií. Na ťahu je Eduard Heger, ktorý sa musí rozhodnúť, či chce byť premiérom alebo spolupáchateľom,“ pridáva Baťo smerom na nového premiéra. „A úprimne, nech ide do prdele rovno aj celá táto vláda a príde Peter Pellegrini. Matovič je s vysokým náskokom najväčšia škodná v politike so schopnosťou rozložiť Slovensko spôsobom, o akom sa Ficovi ani nesnívalo,“ sipí hnevom v závere svojho statusu Rado Baťo.

Matovič verzus Baťo: Takto to vyzerá, keď sociopat narazí na rovnakého, aký je on sám
Igorovi Matovičovi sa nestáva v živote často, že by narazil na podobne patologickú osobnosť, akou je on sám. Včera sa to však stalo. Napriek tomu, že premiér išiel podľa svojho zvyčajného scenára - kopnúť, ujsť a ísť žalovať, výsledok je iný.... Čítať ďalej
10 | 03 | 2021 | Petra Demková