Harabin: „Verejne vyzývam Čaputovú a Hegera, aby sa dištancovali od provokačných vojenských krokov!“
09 | 04 | 2021 I Robert Bačinský

Štefan Harabin vo svojom najnovšom videu upozorňuje na rýchlo sa zhoršujúcu situáciu na ukrajinsko – ruskej hranici. Všíma si aj protiruskú propagandu, záhadné mlčanie Čaputovej a Hegera, ale aj štvavú rétoriku Korčoka s Klusom. „Pani Čaputová, pán Heger, nezabudnite na to, že naši vojaci vždy, keď boli v minulom storočí hnaní neslovákmi do vojny proti Rusku, pri prvej príležitosti a s radosťou prebehli na ruskú stranu,“ odkazuje Š. Harabin.



Strata americkej dominancie

Štefan Harabin vo svojom videu analyzuje pravdepodobnú príčinu presunu vojsk NATO na ruské hranice. Ako hovorí, „USA vojenskou silou a pod názvom Pax Americana získali pozíciu svetového lídra, dominujúceho v medzinárodných vzťahoch. To im umožnilo ekonomicky parazitovať na celosvetových zdrojoch.“ Podľa jeho názoru však USA už stratilo možnosti vyciciavať cudzie nerastné a energetické zdroje, čo  priviedlo americkú ekonomiku do totálneho krachu. A to je podľa Štefana Harabina dôvodom Bidenovej snahy o vyvolanie novej vojny v Európe. Chce zabrániť pádu americkej ekonomiky. „Biden sa domnieva, že tým obnoví americkú dominanciu vo svete,“ sucho konštatuje vo videu bývalý šef Najvyššieho súdu.

Ako nás ministerstvá obrany a zahraničných vecí klamú v priamom prenose a ešte s úsmevom
"Štátny boj proti dezinformáciám nie je nič iné ako vytváranie zrkadlových dezinformačných kampaní, ktoré majú za úlohu zmiasť občana, aby nevedel rozoznať lož od pravdy. V informačnej vojne totiž nezápasí dobro so zlom, ale jedna hora klamstva... Čítať ďalej
09 | 04 | 2021 | Ivan Brožík

Kto je agresor?

Na novom americkom prezidentovi, J. Bidenovi si bývalý minister spravodlivosti všíma, že provokáciu začal ihneď po nástupe do úradu. Prezidenta Putina verejne nazval vrahom. Prostredníctvom NATO, EÚ a Británie tlačí podľa Harabina Ukrajinu do vojnového konfliktu s Ruskom. „Registrujeme presuny vojsk NATO k ruským hraniciam, diplomatickú a mediálnu prípravu občanov na osvojenie si propagandistickej rétoriky, že Rusko je agresor,“ popisuje Štefan Harabin.



„Cez Slovensko prúdia vlaky s ťažkou výzbrojou na východnú hranicu. NATO presúva armádu na hranicu Ruska. Ukrajina už otvorene nedodržuje Minské dohody, presúva ťažké zbrane k línii prímeria v Donecku a Luhansku. Washington a Brusel používajú rovnaké heslá a slogany – vystríhajú pred pohybom ruských vojsk na vlastnom území, bez prekročenia hraníc. Kto teda komu hrozí?“ pýta sa Štefan Harabin a argumentuje, že Rusko presunmi svojich jednotiek na svojom území nikoho neohrozuje. „Môže tak robiť podľa vlastného uváženia, čo vlastne aj pravidelne a preventívne robí. A to dlhodobo; a nikoho pri tom nenapadlo a nenapáda,“ upozorňuje Harabin.

Bývalý minister spravodlivosti upozornil aj, že Rusko ubezpečuje, že žiadnu agresiu neplánuje. Ak ju však začne Ukrajina, celkom určite sa naplní varovanie prezidenta Putina o tom, čo hovorí súčasná vojenská doktrína: „Krajina, ktorá vystrelí ako prvá na Rusko a je jedno či z lode, lietadla, ponorky a lebo z pevniny, takáto krajina sa stáva automaticky cieľom ruskej armády,“ hovorí ďalej.

Fico: My máme podporovať bratovražednú slovanskú vojnu? Čo sa úplne zbláznili?
Hroziaci vojenský konflikt medzi Ukrajinou a Ruskom rozoberal na tlačovej besede aj predseda Smeru-SD Robert Fico. Krátke video z brífingu umiestnil na sociálnu sieť. Jeho slová sú naozaj veľmi zaujímavé. Čítať ďalej
08 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

Pre Korčoka s Klusom je Slovensko s.r.o.

Štefan Harabin po svojom naložil aj našim najvyšším ústavným činiteľom: „Slovensko sa zjavne stáva mostom k agresii a médiá, Čaputová a Heger mlčia. Korčok a Klus dokonca v mene slovenských občanov podporujú vojnové provokácie proti Rusku. Znamenajú ich postoje, že chcú zatiahnuť Slovensko do vojny s Ruskom? Pred kým chcú chrániť Slovensko na hranici Ruska?“ pýta sa rozhorčene Harabin.

Ten na záver adresuje prezidentke a premiérovi odkaz: „Verejne vyzývam Čaputovú a Hegera, aby sa verejne  dištancovali od doslova  provokačných vojenských krokov za účelom vyvolania vojny s Ruskom. Pani Čaputová, pán Heger, nezabudnite na to, že naši vojaci vždy, keď boli v minulom stročí hnaní do vojny neslovákmi do vojny proti Rusku, pri prvej príležitosti a s radosťou prebehli na ruskú stranu,“ odkazuje s úsmevom a zdvihnutým prstom JUDr. Harabin.

Ústavný sudca Kaššák v rozpore so sudcovskou etikou verejne uráža prezidenta Putina
JUDr. Rastislav Kaššák, PhD. je od 1. januára 2021 predsedom I. senátu Ústavného súdu SR. Jeho stav ani sľub dodržiavať zásady sudcovskej etiky mu však nebránia v obšťastňovaní verejnosti šťavnatými hodnoteniami. Zdá sa, že pán Kaššák neberie... Čítať ďalej
08 | 04 | 2021 | Aneta Leitmanová