Drucker: Matovič a Krajčí musia niesť zodpovednosť za drzé lži o vakcíne Sputnik V
07 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

"Žiadame vládu a ministerstvo zdravotníctva, aby bezodkladne informovali ľudí o doterajších zisteniach týkajúcich sa účinnosti, bezpečnosti a možností podávania vakcíny Sputnik V." Túto výzvu zverejnil exminister zdravotníctva Tomáš Drucker.


"Na začiatku marca Matovič s Krajčím pred lietadlom v Košiciach sľubovali, že do konca mesiaca príde na Slovensko ďalších 400-tisíc dávok vakcíny Sputnik V. NEPRIŠLI!" Pridáva k žiadosti, ktorú publikoval na sociálnej sieti Drucker.




Reprofoto FB (@Tomáš Drucker)

"Sľubovali, že sa vakcínou začne očkovať v polovici marca. NEZAČALO!" Argumentuje exminister.



Tvrdili lož

Tvrdili, že vakcína, o ktorej informoval časopis Lancet je tá istá, ktorú pokútne priviezli na Slovensko. NIE JE!" Konštatuje autor statusu.


Drucker: "Vyhodili 58 miliónov za nepoužiteľné testy. Treba pomenovať vinníkov..."
Tomáš Drucker je presvedčený, že za vyhodených 58 miliónov eur na nefunkčné antigénové testy, by mal niesť niekto zodpovednosť. Vyšetriť by to mala komisia. Čítať ďalej
31 | 03 | 2021 | Michal Filek

Je čas na zodpovednosť

Tomáš Drucker dodáva, že "Matovič utiekol na ministerstvo financií, Krajčí do parlamentu. Pred spravodlivým trestom však utiecť nemôžu. MUSIA NIESŤ ZODPOVEDNOSŤ."


"Ukázalo sa, že nič nie je také, ako bývalý premiér a bývalý minister tvrdili. Nebude náhoda, že ministerstvo zdravotníctva aktuálne tají výsledky hodnotenia vakcíny Štátnym ústavom na kontrolu liečiv."



Verejnosť má právo na pravdu

Tomáš Drucker v závere statusu svoju výzvu opakuje: "Vyzývam ministra zdravotníctva aj premiéra, aby OKAMŽITE ZVEREJNILI výsledky hodnotenia. Bez ohľadu na to, čo si kto myslí, máme právo VEDIEŤ PRAVDU.


Ak je všetko v poriadku, nie je dôvod báť sa zverejnenia výsledkov a očkovania. Ak sú však pochybnosti o bezpečnosti, o to viac majú ľudia nárok na informácie. Ide predsa o naše zdravie a životy."


(Medzitituky red. HD.)

Drucker: Nový minister musí v prvom rade obnoviť dôveru verejnosti
Čo je potrebné teraz urobiť v zdravotníctve? Pýta sa bývalý minister Tomáš Drucker. Podľa jeho slov sa mi do kresla posadiť skúsený krízový manažér. Nie je totiž čas na experimenty. A ten musí v prvom rade opäť docieliť, aby ľudia začali ministrovi... Čítať ďalej
13 | 03 | 2021 | Michal Filek