Analytik Bránik: NCZI sú smradi a neschopná a lenivá banda. Vyprodukovali reťazec idiotín a blbostí!
07 | 04 | 2021 I Petra Demková
Radovi Bránikovi prišlo pozvanie na očkovanie. Na mobil, po polnoci. Termín má v to isté ráno. O 9:30 má byť v Nitre, 100 km od bydliska. Avšak aj s papiermi od obvodnej a ďalšími dokumentami. „Milé paródie na programátorov z NCZI. Keď príde váš čas, smažte sa v covidovom pekle za tento nekončiaci sa reťazec idiotín a blbostí, ktoré ste dokázali doteraz vyprodukovať,“ odkazuje do NCZI.
Polnočné pozvanie

„Je krátko po polnoci, 0:13, 7. apríla 2021, pred chvíľou som obdržal notifikáciu na termín očkovania. O pár hodín, skoro ráno by som mal podľa predstáv Veľkého Programátora vyraziť z Bratislavy, aby som si toho istého 7. apríla 2021 o 9:30 nechal v Nitre aplikovať dávku AstraZeneca. Predtým, samozrejme, treba vyplniť formuláre, pripraviť si dokumenty. A tiež získať potvrdenie od lekárky o diagnóze. Malina, veď obvoďáci milujú vystavovať potvrdenia v noci. Pracovnú zmluvu a potvrdenie o prvolíniovom zaradení už prozreteľne mám,“ popisuje známy analytik na Facebooku, čo sa stalo.

V Portugalsku namiesto vakcín používajú Ivermektín. Nakazení aj úmrtia im výrazne ubúdajú
V Portugalsku predpisujú Ivermektín obvodní lekári preventívne. Výrazne im klesla úmrtnosť, aj chorobnosť, napriek tomu, že zaočkovaných majú len 10% obyvateľstva. Informáciu priniesol portál inenoviny.sk. Čítať ďalej
06 | 04 | 2021 | Michal Filek

Ohýbanie času

Bránik si neodpustil sarkazmus. „Veľký Programátor dokáže ohýbať čas a najmenej dva dni sploštiť na zopár hodín. Bude zrejme prvým nositeľom Nobelovej ceny za kvantovú fyziku zo Slovenska,“ píše. „Na stránke korona.gov.sk ma pritom príkladne upokojuje, že po zaradení do čakárne budem o termíne očkovania informovaný najneskôr dva dni vopred a budem tak mať dosť času na všetko sa pripraviť. Potom mi ale pošle správu po polnoci, ktorú som našiel iba náhodou, že mám byť dnes ráno v Nitre, takmer 100 kilometrov ďaleko,“ informuje.
Drobnosti slovenských majstrov

„Drobnosti typu chýbajúceho auta nerieši. Mail som objavil len náhodou, zvyčajne si pozerám správy po zobudení, čo by v tomto prípade znamenalo sa ráno vyjavene pozerať v Bratislave na displej zhruba v čase, keď by som mal byť v Nitre a myslieť si, že sa mi to asi len sníva. Som zvedavý, koľko Nitranov smerujúcich do bratislavských očkovacích centier by som stretol v protismere,“ zamýšľa sa analytik.
Gumu na vás, smradi!

Bránik sa nevie dočkať, kým so svojimi podriadenými urobí poriadok nový minister zdravotníctva. „Milé paródie na programátorov z NCZI. Keď príde váš čas, smažte sa v covidovom pekle za tento nekončiaci sa reťazec idiotín a blbostí, ktoré ste dokázali doteraz vyprodukovať. A ku vám nech sa pridajú všetci tí, čo majú dobré srdiečko, snažia sa veľmi a myslia to dobre a ten hore vraj s nimi mal v slovenskej politike nejaký skvelý plán. Dúfam, že s vami konečne spraví poriadky nekompromisný vojak, guma (v dobrom význame slova), ktorá vie čosi o medicíne, srdiečko nerieši a zároveň vie, ako si vynútiť výkon a disciplínu od takej lenivej a neschopnej zberby. Snáď vás ako prvé naučí skutočný význam výrazu ,najneskôr dva dni vopred´. Smradi,“ končí nahnevane svoj príspevok Radovan Bránik.

Jozef Varga: "Občania, boli ste pred očkovaním poučení, čo je to experimentálna technológia mRNA?"
Svet bojuje proti pandémii COVID-19 najmä vakcináciou. Jozef Varga sa v statuse na sociálnej sieti pýta, či boli občania pred podaním vakcíny technológiou mRNA o nej komplexne informovaní. Čítať ďalej
06 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik