Novinár Daňo: Prečo z internetu zmizli videá o minulosti manažéra vodky Eduarda Hegera? Nie je to korupcia?
06 | 04 | 2021 I Petra Demková

Novinár Martin Daňo si všíma zaujímavú vec. Vraj z internetu, aj zo stránok spravodajských médií kompletne zmizli videá z doby, keď Eduard Heger predával vodku. Takéto služby pritom vyžadujú silné kontakty a veľa peňazí. Ale hlavne, ak sa tak naozaj stalo – prečo si to niekto želal? 


Novinár Daňo, ktorý je známy svojimi provokatívnymi príspevkami aj akciami upozornil na to, že z internetu zmizli staré videá.

„Hospodárske noviny aj iné weby odstránili všetky videá - kde bol Eduard Heger v čase, keď bol country manažér pre vodku Double Cross. Veď dajte do google "Eduard Heger Double Cross Vodka", nabáda novinár.

Manželky Matoviča a Hegera spája viac ako by sa mohlo zdať: Čo majú spoločné?
Novozvolený predseda vlády Eduard Heger si zasadol do kresla premiéra po svojom straníkovi a priateľovi Igorovi Matovičovi. Obaja majú dlhoročné manželstvá a aj ich manželky majú spoločné viac ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať, píše portál Plus... Čítať ďalej
05 | 04 | 2021 | Tibor Sipos


Ten pokračuje ďalšími tvrdeniami. „To isté zmizlo z plusky a ďalších....“ Je pritom známe, že komplexne vymazávať obsah internetu je nákladná a zložitá záležitosť. „Koľko musel niekto zaplatiť, aby to bolo vymazané? Toto nie je korupcia?“ pýta sa Martin Daňo.

Následne žiada verejnosť, aby mu takéto videá, ak ich občania náhodou majú uložené, poslali.

Otázne ostáva, prečo mocní hore usúdili, že bude prospešné takúto cenzúru urobiť. Na toto Martin Daňo neodpovedá. Vynára sa otázka – je to preto, aby sa nepošramotil „čistý“ imidž údajného kresťana, nového premiéra Eduarda Hegera?

Hegerova ochranka si s ním nevie dať rady: Odmieta sa odsťahovať z panelákového bytu
Novovymenovaný predseda vlády Eduard Heger sa odmieta presťahovať zo 4-izbového bytu v bratislavskej Dúbravke. Akým spôsobom mu bude zabezpečená ochrana, zatiaľ Úrad na ochranu ústavných činiteľov nevie. Čítať ďalej
04 | 04 | 2021 | Tibor Sipos