Čaká nás ďalší presun vojakov. Ľudia nesúhlasia: "Národ bude humanitárne hľadieť s respirátormi na papuliach"

Ministerstvo upozorňuje na ďalší presun vojenskej techniky cez naše územie. "Ale kam idú?" pýta sa na facebooku diskutujúca. "Žeby mierová misia na Ukrajine?"


 "Ministerstvo obrany SR upozorňuje obyvateľov Slovenska, že v období od 5. apríla do 11. apríla 2021 je cez územie SR plánovaných osem cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl. Tranzity boli riadne schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky.  Pravidelné upozornenia na presuny nájdete na našej stránke www.mosr.sk v sekcii "Upozornenia", informuje rezort obrany.




Vo verejnosti však podobné oznamy, a hlavne z nich vyplývajúca realita, vyvoláva odmietavé reakcie. Aj v súvislosti s informáciami, že na ukrajinsko - ruských hraniciach dochádza ku koncentrácii armád a hovorí sa o možnom konflikte.


"Zase! A kam to všetci idú? Žeby mierová misia na Ukrajinu?" pýta sa Lýdia.


Na ňu zareagoval Ján: "Doraz budú informovať o preletech rakiet ponad naše územie... aaa potom aj bombardérov a my im to spapkáme, pretože to bude ďalšie humanitárne bombardovanie ako pred časom v Belehrade...."


Lýdia súhlasne zdupľovala:  "Národ slovenský bude humanitárne hľadieť do zeme s respitátormi na papuľkách."


Droba: Systém očkovania má obrovské nedostatky. My nemôžeme kontrolovať nárok ľudí na vakcínu!
Župan bratislavského kraja, Juraj Droba, napísal nahnevaný príspevok na sociálnu sieť. Hnevá ho, že očkovacie centrá sa dostali do roly detektívov, od ktorých niekto očakáva, že budú kontrolovať nárok prihlásených na vakcínu a že či sa nepredbehli.... Čítať ďalej
05 | 04 | 2021 | Petra Demková