V čom býva Fico, Pellegrini či Matovič? Pozrite sa, ako si nažívajú slovenskí politici!
05 | 04 | 2021 I Tibor Sipos

Našim politikom sa nebýva vôbec zle! Portál Plus jeden dní poodhalil, v čom býva prezidentka Čaputová či bývalí predsedovia vlády Robert Fico, Peter Pellegrini či Igor Matovič.


Zuzana Čaputová

Prezidentka Zuzana Čaputová by síce mohla bývať v prezidentskom paláci, rozhodla sa však ostať vo svojom dome v Pezinku. Popri prezidentských povinnostiach sa stíha starať o svoju záhradku, čo je jej obľúbená činnosť. „Najviac ma určite baví starostlivosť o kvety. V záhrade mi nesmú chýbať ruže a hortenzie. Vo váze ma potešia akékoľvek kvety, mám rada aj tie druhy rezaných kvetov, ktoré vyzerajú ako lúčne,“ prezradila pred časom.

Plus jeden deň


Plus jeden deň / Tony Štefunko


Igor Matovič

Dnes už bývalý premiér a líder hnutia OĽaNO Igor Matovič sa podľa informácii vyššie uvedeného portálu relatívne nedávno zabýval v novom rodinnom dome v Trnave. Rovnako ako s nákupom ruskej vakcíny pre obyvateľov SR, Matovič si ani teraz nenechal poradiť a dom nechal postaviť viacmenej bez pomoci architekta. „Chcel som mať ten pocit, že budem pri tom a presne viem, čo v tom dome je. Lebo ten dom je postavený presne tak, ako som si ho kedysi nakreslil,“ prezradil.

Plus jeden deň /Július Dubravay


Plus jeden deň / Martin Domok


Peter Pellegrini

Poslanec NR SR a šéf Hlasu Peter Pellegrini sa zabýval v lukratívnom byte v hodnote neuveriteľných 410-tisíc eur. Ide o komplex Zuckermandel, ktorý sa nachádza priamo pod Bratislavským hradom. „Vtedy som dostal projektové materiály, bol tam cenník a konzultoval som, či si môžem niečo také dovoliť. Teraz tá cena narástla, čo ma teší. Bola to dobrá investícia, byt si chcem nechať ako poistku do konca života, aj keby som v ňom na starobu už nebýval,“ uviedol Pellegrini podľa Plus jeden deň.

Plus jeden deň


Robert Fico

Šéf Smeru a doposiaľ politik, ktorý sedel v kresle predsedu vlády SR najdlhšie, Robert Fico sa pred časom musel vzdať svojho bytu v luxusnom komplexe Bonaparte. Teraz má bývať v lukratívnom byte jeho straníka Dušana Muňka, ktorý sa nachádza po bratislavským Slavínom.

Plus jeden deň / Matej Kalina


Hegerova ochranka si s ním nevie dať rady: Odmieta sa odsťahovať z panelákového bytu
Novovymenovaný predseda vlády Eduard Heger sa odmieta presťahovať zo 4-izbového bytu v bratislavskej Dúbravke. Akým spôsobom mu bude zabezpečená ochrana, zatiaľ Úrad na ochranu ústavných činiteľov nevie. Čítať ďalej
04 | 04 | 2021 | Tibor Sipos