Manželky Matoviča a Hegera spája viac ako by sa mohlo zdať: Čo majú spoločné?
05 | 04 | 2021 I Tibor Sipos

Novozvolený predseda vlády Eduard Heger si zasadol do kresla premiéra po svojom straníkovi a priateľovi Igorovi Matovičovi. Obaja majú dlhoročné manželstvá a aj ich manželky majú spoločné viac ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať, píše portál Plus jeden deň. 


Matovič často hovorí o svojej manželke ako o "svojej Pavlínke", s ktorou žije už cez 20 rokov. Rovnako vzhliada ku svojej polovičke aj súčasný premiér, aj keď o jeho manželke Lucii zatiaľ verejnosť veľa nevie.

Heger nedávno oslávil s manželkou 15. výročie svadby, kedy na Facebeook pridal dojímavý odkaz. "Táto moja láska to so mnou ťahá už 15 rokov. Milujem ťa Lucia Hegerová," napísal Heger, k čomu pridal aj jej fotografiu.

S manželkou. Zdroj: facebook Eduarda Hegera.


Obidve manželky členov hnutia OĽaNO spája i podnikateľský duch. „V roku 2006 som prepísal môj majetok na moju manželku a de facto aj na moje deti. Vtedy bola len Rebeka, Klárka bola ešte v nebíčku. Spravil som to preto, lebo som chcel aj takýmto spôsobom ukázať, že chcem byť celý život mojej manželke verný," uviedol pred časom Matovič s tým, že svoje financie necháva na starosti manželke, lebo sa do toho vyzná viac ako on. To, že je dnes ministrom financií sa tak môže zdať ako vydarený paradox.

Lucia Hegerová je pritom podnikateľka, ktorá pôsobí ako štatutárka vo firme MetaMorphis. Okrem podnikateľského ducha majú obidve manželky spoločné aj to, že sú vzorné matky. Lucia Hegerová sa stará o štyri deti, kým Matovičova "Pavlínka" o dve dcérky.

 

V čom býva Fico, Pellegrini či Matovič? Pozrite sa, ako si nažívajú slovenskí politici!
Našim politikom sa nebýva vôbec zle! Portál Plus jeden dní poodhalil, v čom býva prezidentka Čaputová či bývalí predsedovia vlády Robert Fico, Peter Pellegrini či Igor Matovič. Čítať ďalej
05 | 04 | 2021 | Tibor Sipos