Kto z politikov mal najkrajší korbáč? Pozrite si foto, ako prežili veľkonočnú šibačku
05 | 04 | 2021 I

Tradície Veľkej noci sú dôležité aj pre našich politikov. Mnohí z nich sa nechali vyfotiť a fotku zverejniť na sociálnej sieti. Jedni s korbáčom, druhí so synom. Nuž, zhodnoťte sami, koho šibačka sa vám najviac páči? 


 
Peter Pellegrini

Foto: facebook Petra Pellegriniho


"Prajem Vám všetkým pekný a pokojný Veľkonočný pondelok. Hoci už druhý rok nemôžeme prežívať naše tradície tak, ako sme boli celé roky zvyknutí, želajme si, nech sa aspoň vrchovato naplní ich zmysel: celoročné zdravie, krása, radosť a dobré spolunažívanie so svojimi blízkymi."
Boris Kollár

Foto: facebook Borisa Kollára



"Priatelia, ja s mojim synom sme si dnes už vyšibali nejaké to maľované vajíčko, aj keď už druhý rok netradične doma a iba v kruhu našich najbližších, verím, že aj vďaka dodržiavaniu opatrení sa nám tu tá situácia už čoskoro zlepší.



Prajem vám krásny a veselý Veľkonočný pondelok, nech ste zdraví a vy naše dievčatá, ženy nech ste aj krásne, usmiate a milované."



Milan Uhrík

Foto: facebook Milana Uhríka



"Ideme na to, symbolicky aspoň babku ? Nech si malí z detstva pamätajú aj niečo iné ako lockdown."


Juraj Droba

Foto: facebook Juraja Drobu




"PRAJEM VÁM KRÁSNU VEĽKÚ NOC

Oddýchnite si, vychutnajte dobré jedlo, slnko a čerstvý vzduch. Užime si sviatky, ale myslime na to, že po nich sa bude rozhodovať o uvoľňovaní opatrení. Ako by povedal klasik - #nepokazmesito. Šibme radšej len doma, ale o to dôslednejšie! ? Pekné sviatky prajem."



Milan Mazurek

Foto: facebook Milana Mazureka



"Naše deti musíme učiť k úcte a ochrane tradícií. Tak sme sa vybrali prvýkrát aspoň na malú kúpačku"


Erik Tomáš

Foto: facebook Erika Tomáša



Richard Raši

Foto: facebook Richarda Rašiho




"KRÁSNY VEĽKONOČNÝ PONDELOK VÁM PRAJEM ????? A ženičkám veľa vody ? a zdravia ?‍♀️Vyoblievali vás dnes poriadne vaši chlapi?

Po iné roky sme chodievali za rodinou, po oblievačkách, ale aj po návštevách a veselili sme sa. Tento rok je už druhý v poradí iný, sme doma, takmer nikam nechodíme, ale zvyky a tradície si zachovávajme priatelia! Želám vám krásnu Veľkú Noc a veľa zdravia"



Andrej Danko




Foto: facebook Andreja Danka




"Prajem vám krásny Veľkonočný pondelok.?? ?Ako dieťa si pamätám, že som tento deň obchádzal rodinu a známych. Brali sme so sebou voňavku aj korbáč a nevynechali žiadnu ženu, ani dievča v okolí. Je mi ľúto, že najmä mladí chlapci nemôžu prekvapiť dievčatá vo svojom okolí. Tešil som sa úprimne z každej výslužky. Verme, že sú to posledné veľkonočné sviatky, kedy nemôžeme ísť k svojim blízkym. Prajem vám krásne sviatky a želám si, aby sa nám čím skôr vrátil normálny život bez strachu a obmedzení.
S úctou Andrej"