Spevák Miro Jaroš sa psychicky zrútil! Nevyhnutná bola aj pomoc psychológa
03 | 04 | 2021 I Tibor Sipos

Kráľ detských piesní Miro Jaroš sa psychicky zrútil! V markizáckom Reflexe priznal, že jeho psychické problémy vyvrcholili počas domáceho cvičenia. Vyhľadať musel aj odbornú pomoc, informuje Nový Čas.


V súkromí nie je taký vysmiaty, akého ho môžeme vídať vo videoklipoch pre deti. Ťažké obdobie pandémie, keď sú koncerty nedohľadne, doľahlo aj na neho. „Musím sa priznať, že asi pred tromi týždňami to už aj na mňa doľahlo. A dokonca počas takej chvíle, keď som mal online tréning so svojím trénerom. Ako som robil kliky, tak zrazu som zostal ležať a strašný smútok prišiel na mňa, také prázdno. Také, že som sa nevedel ani zdvihnúť a doľahlo to na mňa. Bývam sám, čiže nestretávam sa so žiadnymi ľuďmi okrem času, keď si idem niečo nakúpiť,“ prezradil spevák pre TV Markíza.

Jarošovi bolo jasné, že v tomto štádiu je potrebné vyhľadať pomoc. „Hovoril som si, že sa nemôžem tomu poddať, že musím niečo rýchlo vymyslieť, tak som sa poradil so psychológom a on mi poradil napríklad, že si treba dávať krátkodobé ciele,“ prezradil. Zaobstaral si aj motivačné knižky, aby nadobudol nový pohľad na život.

„Pokračoval som v cvičení online s trénerom, potom som si kúpil motivačné knihy, aby som sa začal vzdelávať trošku a počas tejto pandémie som si osvojil dve africké deti, o ktoré sa starám, že som im akoby tatom na diaľku a prispievam im na vzdelanie," uzavrel.

Sklamanie! Čo musí Tomáš Maštalír rozdýchavať počas nakrúcania Slovanov?
Herec Tomáš Maštalír prezradil, čo mu vadí na príprave nového seriálu TV JOJ Slovania, ktorý sa natáča na Ukrajine, píše eReport. Čítať ďalej
02 | 04 | 2021 | Timotej Dudka