Šialenec z Bratislavy so zákazom šoférovať na štvorkolke ohrozoval deti na bicykloch aj v kočíkoch
03 | 04 | 2021 I editor01hd
Šialenec z Bratislavy, ktorý má zákaz viesť akékoľvek motorové vozidlá na 60 dní, ohrozil nebezpečnou jazdou na štvorkolke v stredu popoludní viacero osôb. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Hovorca uviedol, že 25-ročný Tomáš v stredu krátko po 16.30 h nasadol pred obchodným domom v Dúbravke na štvorkolku značky Honda a vydal sa do cestnej premávky. Na križovatke ulíc Drobného a Na Vrátkach ho spozorovala policajná hliadka, ktorá ho chcela zastaviť. Vodič náhle prudko zvýšil rýchlosť a v smere po ulici Drobného začal hliadke unikať.

Judita Laššáková prezidentke: Namiesto štátnika ste si vybrali byť fackovacím panákom!
„V momente, keď Igor Matovič podal demisiu, ste mali konať v prospech Slovenska. Vy ste však vymenovali za ministra financií človeka, ktorý nie je schopný riadiť ani len rodinný rozpočet, preto ho odovzdal svojej manželke. Pani prezidentka, kto vám... Čítať ďalej
03 | 04 | 2021 | Petra Demková


Podľa polície muž mimoriadne nebezpečnou jazdou v protismere pokračoval po Ulici kpt. J. Rašu, vyšiel s vozidlom na chodník. Tam vážne ohrozil maloleté deti, ktoré spadli z bicyklov. Jazdou po chodníku Tomáš ohrozil ďalších minimálne 20 ľudí. Medzi nimi boli aj matky s deťmi v kočíkoch. Museli odskakovať, aby nedošlo k zrážke.

Na Ulici Ľuda Zúbka sa mužovi v jazde pokúsilo zabrániť služobné policajné vozidlo, to však nebezpečným manévrom obišiel. Napokon policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV muža zadržali a eskortovali. "Svojím konaním úmyselne vydal najmenej osem osôb do nebezpečenstva smrti alebo ťažkej ujmy na zdraví," doplnil Szeiff.

Prípady ochorení na Covid v Texase prudko klesajú po tom, ako štát zrušil všetky obmedzenia!
Počet denných nových prípadov koronavírusu v Texase sa za posledné dva týždne znížil o 42,5 percenta. Navyše po tom, čo guvernér štátu Greg Abbott prijal kontroverzné rozhodnutie o zrušení povinnosti nosiť rúška. Minulý týždeň úplne otvorili všetky... Čítať ďalej
03 | 04 | 2021 | Petra Demková


V prípade preukázania viny hrozí šialencovi trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.