Dara Rolins a jej domáci luxus: V spálni dokonalý obraz a vaňa obložená zlatom! (FOTO)
03 | 04 | 2021 I Tibor Sipos

Dara Rolins (49) nemá problém sa so svojimi fanúšikmi podeliť o kúsok súkromia, kde žije s dcérou Laurou (13). Pred rokmi si za Prahou nechala postaviť poschodový dom obložený bridlicou presne podľa svojich predstáv. Takže nechýbajú závan Bali, talianskych Benátok alebo prvky Indie, informuje portál Blesk.


Dominantou poschodového domu je kuchyňa na prízemí. Je veľká a priestranná a prepojená s jedálňou i pracovňou. Práve toto je miesto, kde Dara trávi čas najčastejšie. Práve z pracovne má na dosah jedno z jej najobľúbenejších útočísk, miesto s podložkou, kde pravidelne cvičí jogu.

Speváčka má výhľad na záhradu plnú zelene a stromov, nechýba ani krytý bazén a trampolína pre dcéru a jej kamarátov. Vo svetlom pretkanej spálni do očí bije maľovaný obraz, ktorý predstavuje Benátky. Takže na každého okamžite dýchne romantika.

Priestranná kúpeľňa je Darine kráľovstvo, kde má veľa značkovej kozmetiky, krémov, parfumov a ďalších potrebných vecí. Vaňa je obložená zlatými kachličkami a jeden pruh na stene pripomína tradičné znaky Versace. Tie sa objavujú aj na jej veľkých vankúšoch.

IG (@dararolins_vermi)


IG (@dararolins_vermi)


IG (@dararolins_vermi)


IG (@dararolins_vermi)


IG (@dararolins_vermi)


IG (@dararolins_vermi)


Dara Rolins si pustila pusu na špacír: Takéto vulgarizmy by sme od nej nečakali!
Speváčka Dara Rolins na prvý pohľad pôsobí ako krehká žena, v živote už ale prežila mnoho ťažkých skúšok. Niet teda divu, že občas utrúsi aj nejaký ten vulgarizmus, píše portál Stars24. Prečo si ho neodpustila tentokrát? Čítať ďalej
01 | 04 | 2021 | Tibor Sipos