Zábery ako z inej éry: Česi masovo ignorujú pandemické nariadenia aj políciu. Ide o revolúciu?
02 | 04 | 2021 I Gabriel Matta

Teraz, keď už krásne a slnečno, Česi posielajú Slovákom fotografie a videá, ako odporujú novému Covid režimu u nich v krajine. Parky, námestia, pobrežie Vltavy sú plné. Všade plno ľudí bez rúšok, či je večer alebo deň, keď v Čechách stále platí núdzový stav, zákaz vychádzania a povinné prekrytie horných dýchacích ciest


Česi si, zdá sa, nedajú viac po hlave skákať vládou na čele s premiérom Slovákom a jeho odborníkmi inštruovanými farmafirmami. Polícia to už nevie kontrolovať, ľudia ju ignorujú a smejú sa z bezmocnosti polície. Výnimky v zákaze vychádzania v Čechách sa vzťahujú len na parky a športoviská. Ľudia sú však na bežných turistických miestach. Ešte treba pripomenúť, že výnimky pre zákaz vychádzania v Čechách nerozdeľujú ľudí na pretestovaných a nepretestovaných. Napr. na úradoch vybavia veci aj nepretestovaní.

Je to predsa národ známy tzv. defenestráciami. Pred 600 rokmi boli husitskí radní vyhodení z okna radnice, čo začalo husitskú revolúciu. Husitské vojny viedol proti rímskemu a uhorskému kráľovi Žigmundovi Luxemburskému neporazený vojvodca Ján Žižka. Druhá defenestrácia nasledovala v roku 1483 pri nepokojoch pražského obyvateľstva, tretia v roku 1618 znamenala začiatok stavovského povstania a tridsaťročnej vojny. O štvrtej sa hovorí v súvislosti s úmrtím československého ministra zahraničných vecí Jána Masaryka, ktorý bol v roku 1948 nájdený mŕtvy pod oknami svojho bytu v Černínskom paláci.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/04/01/je-matovic-len-diktator-a-danovy-podvodnik-ktory-zatajuje-trestnu-cinnost-inych-alebo-je-aj-zlodej-napadov-a-vobec-nekope-za-obycajnych-ludi/

Po internete sa šíria zábery z množstva krajín, kde život je normálny – bez rúšok, domácich väzení, nanútených testov a očkovania. Realita na Slovensku je pre mnohých cudzincov nepredstaviteľná a nepochopiteľná. Azda horšie je na tom už iba Izrael, kde sa zaviedli vakcinačné pasy pre pomalé otváranie. Pritom krivka úmrtnosti v Izraeli klesá zrejme najmäť vďaka slnečnému počasiu, ktoré tam majú posledné mesiace, keď sa produkuje v koži dostatok vitamínu D3. Déčko totiž podľa mnohých vedcov chráni pred Covid hospitalizáciami a slnečné žiarenie aj rýchlo ničí koronavírus.



So slnkom sa postupne otvárali ekonomiky a normálny život už minulý rok aj bez vakcín. Vírus, ktorý je sezónný ako chrípka, v lete v Európe vymizol. Tento rok to bude podobne, variant-nevariant, počet nakazených a počet úmrtí znova klesne. Tento rok sa to má však pripisovať efektu vakcín. Lenže proti chrípke sa očkuje len od septembra do februára. Načo je očkovanie proti sezónnemu koronavírusu v apríli? Hlavne, keď dĺžka ochrany vakcín je garantovaná len na 6 mesiacov? Odpoveď je niekde tu: Izrael je testovacia krajina pre Pfizer vakcíny a Slovensko referenčná krajina pre vakcíny schválené Európskou liekovou agentúrou.

https://www.cbreurope.sk/uploads/covid/PrahaHS.mp4

https://www.hlavnydennik.sk/2021/04/01/podvod-s-testami-odhaleny-neexistuje-ziadna-pandemia/