Spravodajstvo RTVS sa už dostalo na úroveň komunistickej propagandy a zastrašuje ľudí, tvrdí Murín
02 | 04 | 2021 I Petra Demková

Spisovateľa G. Murína nahnevala reportáž RTVS o „zlých chalupároch“ v Žiari. RTVS opakovane vysielala v správach "odpudzujúci príklad", ako vraj chalupári zamorili Žiar. „A to sa nehanbí ten starosta omieľať dokola? Alebo je to skôr tak, že RTVS potrebuje zastrašiť ľudí, čo majú plné právo ísť na svoje chalupy a chaty, kde sú v rovnakom režime osamelosti, ako keby boli v byte?!“ pýta sa spisovateľ.


„Fabulácie RTVS o „zlých chalupároch“,“ nazval svoj najnovší príspevok známy spisovateľ. „Spravodajstvo RTVS sa už dostalo na úroveň komunistickej propagandy. Aktuálne opakovane vysiela v TV-správach "odpudzujúci príklad", ako vraj chalupári zamorili Žiar?!!“ informuje spisovateľ.

Stali sa Slováci iba obeťami testovacieho pokusu? Pozadie Matovičovej „atómovej bomby“ (Gustáv Murín)
Hlavný denník priniesol článok v ktorom odhaľuje Pavla Jarčušku a Mareka Krajčího, ktorí stoja za publikovanou správou, vydanou vo vedeckom časopise Science. Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | Gustáv Murín


„A to sa nehanbí ten starosta omieľať dokola? Čo nepozná vlastných?! Alebo je to skôr tak, že RTVS potrebuje zastrašiť ľudí, čo majú plné právo ísť na svoje chalupy a chaty, kde sú v prechodnom bydlisku v rovnakom režime osamelosti, ako keby boli v byte; no a pán starosta sa potrebuje vyviniť. Z čoho?“ pýta sa nahnevane Gusto Murín.

„Tak si to preberme. Vraj nezodpovední chalupári si pozvali na svoje chalupy hostí? No a?! Veď tam boli sami medzi sebou! Čo to má so Žiaranmi a ich infekciou? Že vraj chodili po obci niektorí bez rúška - áno, celé Rakúsko chodí vonku bez rúška a nie je z toho hystéria (hlavne tam nemajú RTVS). A pecka na záver - vraj niektorí nezodpovedne lyžovali?! Ako by mohli, keby im Žiarania v nádeji na aspoň nejaký zárobok nepustili vleky?!“ popisuje Murín.

Murín, ktorý je v skutočnosti aj doktorom prírodných vied a v problematike vírusov sa aj skutočne vyzná, hodnotí informácie, ktoré v RTVS zazneli. „Zaujímavé, že redaktorov RTVS a vedenie ich spravodajstva takéto rozpory v rozprávke pána starostu nezarazili. No ale Žiarania majú medzi sebou infekčných, tak ako sa to mohlo stať. Zopakujme si: chalupári boli sami medzi sebou, vonku sa vírus nešíri (to si myslí len pán Krčméry, ktorý si asi predstavuje, že vírus má v zadku vrtuľku a tak dokáže prekonávať neuveriteľné vzdialenosti za vetra?!!),“ nedáva si servítku pred ústa Murín.

Sexuálny úchyl, Multitrtko či Psychopatovič. Publicista Murín si nedal servítku pred ústa
Publicista a spisovateľ Gustáv Murín sa v svojom najnovšom blogu naozaj rozšupol. Multitrtko, bábkoherečka, najväčší psychopat našej politickej scény či dvojvaječné zbohatlícke dvojičky. Takýmito menami počastoval našu politickú... Čítať ďalej
26 | 03 | 2021 | Diana Zaťková


Rovnako je to podľa neho aj s lyžovaním. „Že mali chalupári večierky?! Na a čo? Boli medzi sebou. Žeby záhada? Žiadna záhada, to len si starostovi Žiarania chceli cez minulé sviatky privyrobiť a ubytovávali u seba cezpoľných!!! Také jednoduché a nami platených redaktorov RTVS to nenapadne. Inými slovami, prenos infekcie bol možný len tým, že samotní Žiarania si brali na privát hostí a tak sa mohli infikovať, nie inak, pán starosta!“ hnevá sa spisovateľ.

„Tak takto sa fabrikuje Covid-propaganda za naše koncesionárske peniaze...,“ končí Gustáv Murín svoj príspevok na sociálnej sieti.

Gustáv Murín komentuje europoslanca Šimečku: "Nemal tento pán ako batoľa, preležaniny hlavičky?“
Europoslanec a podpredseda Progresívneho Slovenska (PS) Michal Šimečka si myslí, že Rusko a Putinovi oligarchovia potrebujú Európsku úniu viac, ako Európska únia ich. Gustáv Murín si zase myslí, že Šimečka ako batoľa, musel mať zdravotné problémy s... Čítať ďalej
18 | 03 | 2021 | Robert Bačinský