Sklamanie! Čo musí Tomáš Maštalír rozdýchavať počas nakrúcania Slovanov?
02 | 04 | 2021 I Timotej Dudka

Herec Tomáš Maštalír prezradil, čo mu vadí na príprave nového seriálu TV JOJ Slovania, ktorý sa natáča na Ukrajine, píše eReport.


Patrí medzi tých šťastnejších. Tomáša Maštalíra pandémia koronavírusu nestopla a vďaka seriálu Slovania je neustále v práci. Herec v seriáli predviedol aj vypracované telo, ktoré si jeho postava drsného Radúza jednoducho žiada.

Okrem tela však musel Maštalír pracovať aj na zbraniach, ktoré v seriáli používa. Herca však sklamalo, že práve na túto prípravu nemal viac času. „Príprava sa začala už niekoľko mesiacov pred projektom, keď sme sa začali zoznamovať so zbraňami, ktoré sa používali v danom období. Učili sme sa, ako sa používali, pretože to boli sečné zbrane. Zoznamovali sme sa so spôsobom boja a tiež sme začali jazdiť na koňoch a strieľať z luku. Určite by bolo lepšie, keby bola tá príprava dlhšia, ale čas k nám, bohužiaľ, nebol taký veľkorysý,” prezradil Maštalír.

Salma Hayek vystavila svoje prednosti: Týmto telom získala pozornosť celej pláže! (FOTO)
Pláže s čistým oceánom a koktail k tomu. Sen, o ktorom si budeme musieť ešte nejakú dobu nechať zdať. Zahraničné hviezdy však majú vo svojich krajinách iné pravidlá pre cestovanie a plne toho využívajú. Pozrite sa, v akých plavkách sa ukázala... Čítať ďalej
28 | 03 | 2021 | Timotej Dudka