Dara Rolins si pustila pusu na špacír: Takéto vulgarizmy by sme od nej nečakali!
01 | 04 | 2021 I Tibor Sipos

Speváčka Dara Rolins na prvý pohľad pôsobí ako krehká žena, v živote už ale prežila mnoho ťažkých skúšok. Niet teda divu, že občas utrúsi aj nejaký ten vulgarizmus, píše portál Stars24. Prečo si ho neodpustila tentokrát?


Dara Rolins často pôsobí na svojich priaznivcov tak trochu ako mentálna trénerka a dáva im rady, ktoré sama považuje za cenné. Najnovšie ich nabádala k pohybovej aktivite, ktorú oni sami majú radi. "Verte mi, viem, o čom hovorím, je to jedna z vecí, čo ma naučil život," vysvetlila svoju filozofiu a dodala aj pár ostrejších slov.



"Verte mi, viem o čom hovorím, jedna z vecí, čo ma naučil život: Keď oje*eš seba, je len otázka času, kedy o*ebeš niekoho iného a kedy niekto oj*be na oplátku a z chuti aj teba," odkázala populárna speváčka, za čím rovno nasledovalo aj ospravedlnenie. "Sa omaľúvam za tie výrazové prostriedky, ale niektoré veci dostanú dynamiku a naliehavosť v prejave LEN za ich občasného použitia," dodala Dara Rolins.

Dara dráždi v spodnom prádle, Čaputovú navštívil Kiska: Ako si užili MDŽ známe sexice?
Nežné pohlavie včera oslavovalo Medzinárodný deň žien. Ten bol ustanovený 8. marca po ženských protestoch Petrohrade v roku 1917, píše Plus jeden deň. Ako ho strávili známe slovenské tváre? Čítať ďalej
09 | 03 | 2021 | Timotej Dudka