Sharon Stone šokuje: Znásilnil ma môj starý otec, keď som bola ešte dieťa!
31 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

V rámci propagácie svojich nových knižných memoárov Krása druhého života Sharon Stone (63) šokuje čím ďalej tým viac. Najprv priznala pravdu o natáčaní slávnej filmovej scény, teraz zase tvrdí, že je obeťou sexuálneho násilia od svojho starého otca, informuje Blesk.


Hviezda erotického thrilleru Základný inštinkt teraz poodhalila ďalšiu časť knihy, v ktorej opisuje, ako boli ako malé spolu so sestrou Kelly (60) znásilňované vlastným dedkom! Clarenca Lawsona, dedka z matkinej strany, vraj s dievčatami zamykala do jednej miestnosti jeho vlastná žena, teda herečkina babička! Tam ich potom sexuálne obťažoval. A to od doby, kedy boli údajne ešte batoľatá.

Všetko skončilo jeho smrťou, keď Sharon mala štrnásť a jej sestra jedenásť rokov. "Bolo to bizarné, ale vtedy sme pochopili, že je koniec, a uľavilo sa nám," priznáva Sharon. Tá dokonca videla mŕtvolu deda a pichla do neho prstom, aby sa uistila, že je naozaj po smrti.

Nedávno herečka prezradila aj to, ako sa to vraj má s jej prsiami. Doteraz síce odmietala, že by niekedy podstúpila plastickú operáciu, teraz ale priznala, že keď si nechávala odoperovať nádor, prebudila sa s poprsím o číslo väčším. Ku zväčšeniu vraj malo dôjsť bez jej súhlasu a vedomia.

Sharon Stone vyhodili zo zoznamky. Neverili, že je to skutočne ona
Herečka Sharon Stone (61) si založila profil na zoznamke Bumble (Náhodné stretnutie). Hviezda Základného inštinktu však narazila. Nikto neveril, že to nie je falošný profil, a členovia ju nahlasovali až prevádzkovateľ nakoniec jej profil... Čítať ďalej
31 | 12 | 2019 | Dominik Simon