Povinný digitálny očkovací pas môže znamenať koniec slobody pre Západ. Systém vás už nepustí
31 | 03 | 2021 I Ingrid Vrabcová

Bývalá poradkyňa amerického exprezidenta Billa Clintona Naomi Wolfová naliehavo varuje pred zavedením digitálneho očkovacieho pasu. Mohol by totiž znamenať koniec občianskej spoločnosti, píše epochtimes.de.



Nejde o vakcíny či vírus, ale o údaje!

„Očkovací pas vyzerá byť ako dobrý krok, ak nemáte ani zdania o tom, čo môže takáto platforma napáchať. Stojím na čele technologickej firmy a dobre ovládam, na čo sa môžu takéto platformy použiť,“ – vyhlásila Wolfová pre „Fox News“.


„Vôbec nejde o vakcíny, ani o vírus, ide čisto o údaje. Akonáhle sa tento plán zavedie do praxe, už nemáte inú voľbu, len byť súčasťou tohto systému. Každý by mal vedieť, že akákoľvek iná funkcionalita sa môže bez problémov načítať na túto platformu.


Wolfová dodala, že takéto údaje môžu splynúť s PayPal účtami a digitálnymi menami. Poznamenala, že Microsoft už hovorí o prepojení takýchto platforiem s platobnými službami.


Briti vyvíjajú Covid pasy, ktoré rozpoznajú vašu tvár. Nastanú Orwellovské časy?
Technické firmy financované britskou vládou vyvíjajú systémy rozpoznávania tváre, ktoré by mohli súkromné ​​podniky, ako sú pohostinstvá, používať ako očkovacie pasy proti koronavírusu, informuje portál Breitbart. Čítať ďalej
28 | 03 | 2021 | Diana Zaťková

Systém ovládne váš život

Odborníčka upozorňuje na takýto prípad z Izraela. „... A po šiestich mesiacoch sme potom od aktivistov počuli, že existuje spoločnosť druhej triedy, a že sú neustále sledovaní. Je to koniec civilnej spoločnosti, čo sa snažia rozšíriť na celý svet. Je to oveľa viac ako len očkovací pas. Má moc „zapnúť“ či „vypnúť“ váš život. V jeho moci je aj to, či ste súčasťou spoločnosti, alebo budete stáť na jej okraji.“



Ako v komunistickej  Číne

Wolfová prirovnala takéto plány k rozsiahlemu sledovaniu ľudí v komunistickej Číne sociálnym úverovým systémom. „Ako môže mať Komunistická strana taký prehľad o miliarde ľudí a vynútiť si ich disciplinovanosť? Každého disidenta nájde do piatich minút, čo inde môže trvať mesiace.“


„Washington Post“ a „CNN“ s odvolaním sa na anonymné, nepotvrdené zdroje informovali, že americká vláda už pracuje na vývoji takéhoto národného očkovacieho pasu.


V iných krajinách už takéto pasy zavedené boli, napríklad v Izraeli. Umožnia ľuďom prístup do fitness štúdií a hotelov. Na Islande je podmienkou na vycestovanie do zahraničia. V Saudskej Arábii funguje na princípe aplikácie, dodáva epochtimes.de.


Bill Gates – šaman, vizionár alebo sponzor?
Miliardár už tri roky dozadu varoval pred možnou celosvetovou pandémiou. Povedal, že jej sila dokáže v priebehu šiestich mesiacov zabiť až 30 miliónov ľudí. Jeho predpoveď je však akási povedomá. „Môže to byť pokojne choroba, ktorú zatiaľ nikto... Čítať ďalej
29 | 03 | 2021 | Robert Bačinský