Exsmeráčka z kauzy predraženého CT-čka privolala políciu po tom, čo našla pred dverami dve tašky
31 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Bývalá poslankyňa NR SR za Smer-SD Renáta Zmajkovičová si našla pred dverami domu prekvapenie v podobe dvoch tašiek s neznámym pôvodom. To usúdila ako dostačujúci dôvod na zásah polície, o ktorom informovala na sociálnej sieti Facebook.


"Nájsť si pred svojimi dverami do domu dve tašky neurčitého obsahu nerobí dobre rovnako, ako keby boli na autobusovej zástavke a nemali majiteľa," začala svoj príspevok Zmajkovičová, ktorá odstúpila v roku 2014 z funkcie podpredsedníčky po tom, ako na povrch vyšla kauza s predraženým CT prístrojom v piešťanskej nemocnici. V tej tiež pôsobila ako predsedníčka dozornej rady.



Niekdajšia Smeráčka v príspevku na sociálnej sieti poďakovala polícii za ich rýchly a profesionálny prístup. "Všetko zdokumentované, to, čo bolo treba odstrániť, odstránené a procesne sa bude pokračovať," uviedla Zmajkovičová. "Môj kamerový systém je veľmi presný a funkčný. Vďaka i za ochotu, že hliadky v noci nevynechajú našu ulicu," dodala.

Krajčí nedodržal slovo a neodvolal Ficovho nominanta z kauzy predraženého CT
Dnes už exminister zdravotníctva Marek Krajčí už na začiatku decembra tvrdil, že vymení riaditeľa Stredoslovenského ústavu srdcových a cievnych chorôb (SÚSCCH) Juraja Frajtra, nominanta Smeru-SD. Ten v minulosti stál za predraženým CT prístrojom v... Čítať ďalej
26 | 03 | 2021 | Timotej Dudka