Z Mečiarovho synovca je bojovník proti vláde: "Za koniec ekonomickej tyranie národa!"
30 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Z expremiérovho synovca sa stáva "bojovník za slobodu". Milan Mečiar (48) so svojou sestrou Stanislavou protestujú v čase pandemickej a donedávna ešte koaličnej kríze proti vláde, píše Plus 7 dní.


Synovcovi kontroverzného expremiéra Vladimíra Mečiara sa nepáči súčasné politické dianie. Milanovi Mečiarovi nie je ľahostajný ani prístup vlády k pandémii koronavírusu. Za návrat slobody a zdravého rozumu! Za ukončenie zbytočného umierania ľudí! Za koniec ekonomickej tyranie národa,“ vyhlásil Mečiar na Facebooku.

Ako symbol protestu vešia Mečiar so sestrou trikolórové stužky. „Na námestia sa ísť nedá, ale stužku si môže pripnúť každý. Kto chce, pošlem, alebo si príď zobrať,“ píše. Mečiarova vôľa vzoprieť sa vláde, zdá sa, každým dňom narastá a je otázne, či niečoho docieli alebo ostane iba v rovine jednotlivca snažiaceho sa vzoprieť vláde.

"Matovič je jak Mečiar," tvrdí odborník a "Čaputová je bezmocná figúra," píše Fico
Čísla sú alarmujúce. Koalícia sa rozpadá. Naša krajina prišla o ministra zdravotnícta, ministra práce, sociálnych vecí a rodiny, šéfa SIS zatkli. To môže mať vážny dopad na obranyschopnosť národa, píše Pluska. Dokedy to takto pôjde... Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Timotej Dudka