V čom by mal byť Heger iný ako Matovič? Slovenské celebrity v tom majú jasno!
30 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Meno Eduarda Hegera je v posledných dňoch skloňované stále viac. Jeho cesta predsedu vlády sa iba začína. Portál Plus jeden deň sa pýtal známych osobností, čo by mal nový premiér urobiť ako a v čom by mal byť iný ako Igor Matovič. Niektoré odpovede naozaj stoja za to!



Igor Kmeťo

Funky spevák Igor Kmeťo starší vníma snahu politikov, ale je si vedomí aj toho, že krajina mala byť počas pandémie koronavírusu lepšie riadená. "Politici za pandémiu nemôžu, ale môžu za to, že to počas krízového stavu nebolo bohvieako riadené. Na druhej strane musím uznať, že sa snažili. Teraz musia zmiznúť osobné spory a politici musia bojovať za ľudí a proti korone. To je základ. A potom je dôležitá aj ekonomika. My sa dnes zadlžíme, ale splácať to budú naše deti a pravnúčatá," uviedol hudobník pre Plus jeden deň.
Štefan Skrúcaný

Bývalý herec a manžel moderátorky Eriky Judínyovej Štefan Skúcaný by si prial, aby si Heger vymazal sociálnu sieť a nešiel tak v šľapajach svojho predchodcu. "Ako nový premiér by som striktne trval na tom, že všetky dohody prijaté spoločne na pandemickej komisii, koaličnej rade či vláde, nebude nikto individuálne spochybňovať. Na oplátku by som si zrušil Facebook," zavtipkoval Skrúcaný, čím nezostal svojej povesti nič dlžný.
Jozef Banáš

Podľa 72-ročného prozaika Jozefa Banáša je dôležitý najmä Matovičov odchod. "Jediné, čo musí nový premiér urobiť, je čo najskôr sa zbaviť Matoviča, lebo kým bude Matovič v akejkoľvek politickej funkcii, tak sa to tu nikdy nezmení," skonštatoval otec moderátorky Adely Vinczeovej.

České médiá: Čaputová prijala budúceho premiéra Eduarda Hegera
Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová prijala súčasného ministra financií Eduarda Heger (OĽaNO) za budúceho premiéra, píše portál Sputnik. Čítať ďalej
30 | 03 | 2021 | Marek Molnár

Barbora Balúchová

"Ja by som novému premiérovi hlavne popriala pevné nervy. To je v tejto situácii najdôležitejšie. A nech to robí od srdca a s najlepším úmyslom," popriala Hegerovi pôvabná hudobníčka a expartnerka predsedu NR SR Borisa Kollára.
Erik Hilár Lakatošovie

Niekdajší výherca reality show TV JOJ VyVolení Erik Lakatošovie nevidí budúcnosť krajiny pod riadením Eduarda Hegera veľmi ružovo. "V každom prípade by mal mať nový premiér v sebe viac pokory než Matovič a ovládať sa pred svetom. No aj tak si myslím, že Heger je Matovičove dvojča," uviedol pre vyššie uvedený portál.

Manželka budúceho premiéra Hegerová: "Moje očakávania sú nastavené úplne nízko"
Manželka budúceho premiéra Lucia Hegerová v rozhovore pre Nový Čas prezradila rôzne zaujímavosti. Ako Eduard Heger udržiava rodinné vzťahy alebo ako sa Lucia dozvedela, že jej manžel bude premiérom SR? Čítať ďalej
30 | 03 | 2021 | Timotej Dudka