Bezcitný Sajfa naložil Adele vo veľmi citlivej téme: Ako mohol?!
30 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

To, že má Sajfa veľmi svojský humor, často až nevhodný, vie snáď každý. Tentokrát to však v markizáckej šou 2 na 1 prehnal, keď položil nemiestnu otázku Adele Vinczeovej, píšu Topky.


Obľúbení slovenskí moderátori Daniel Dangl a Adela Vinczeová si tentokrát do svojej relácie pozvali Mateja "Sajfu" Cifru, ktorého si celú epizódu podali hneď niekoľkokrát. Ten im to však na konci vrátil aj s úrokmi, teda skôr len Adele.

Položil jej otázku, ktorá bola skutočne na telo a ktorú zrejme nikto nečakal. „Kto má podľa teba z trojice Bezdeda, Modrovský, Vincze najrýchlejšie spermie?” Opýtal sa Sajfa svojej dlhoročnej kolegyne z Funrádia. Je pritom známe, že Adelin manžel, Viktor Vincze má v tejto citlivej oblasti nedostatky. „Chceli sme dieťa, nedarilo sa, dal som sa v miestnosti plnej zalepených časopisov otestovať a výsledky boli slabé. Až potom som zistil, že každá nová generácia chlapcov má horšie spermie ako tá predchádzajúca. Trend je hrozivý a nikto nevie povedať prečo,” uviedol moderátor Vincze v lete podľa Topiek.

So spevákom Tomášom Bezdedom randila Adela pred rokmi. Rovnako ako s tanečníkom Petrom Modrovským, s ktorým dokonca čakala dieťa, avšak v siedmom týždni tehotenstva oň prišla. Sajfova bezcitná otázka bola o to viac nevhodná.

Raz to skúsili a už im to prirástlo k srdcu! Čomu podľahli Adela Vinczeová a Mariana Ďurianová?
Dôvodov, prečo začať s cvičením jogy, by sa našlo hneď niekoľko. Niekto sa chce rozvinúť po telesnej stránke, iný po tej duchovnej. Joge podľahlo niekoľko známych tvárí! Čo na nej fascinuje Adelu Vinczeovú a Marianu Ďurianovú? Portál Plus jeden deň... Čítať ďalej
15 | 03 | 2021 | Timotej Dudka