Tak a dosť, vzbura! Kaderníctva a kozmetiky plánujú 15. apríla otvoriť
29 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

Ešte pár dní a dosť. Kaderníctva a kozmetiky chcú otvoriť salóny, aj keď stále platí zákaz. A to 15. apríla.


"Salóny krásy sú už dlhé mesiace zatvorené. Prevádzkovatelia kaderníctiev, manikúr či pedikúr mohli svoju prácu od polovice februára vykonávať u svojich zákazníkov doma." Pripomína startitup.sk.
Na petíciu vláda kašle

"To im však nepripadalo logické, v navštevovaní svojich klientov videli viac nevýhod ako výhod. V tom čase bola aj spísaná petícia za otvorenie služieb v odvetví skrášľovania. Zmena však nenastala."

Lockdowny by sa mohli skončiť už do jesene, myslí si zakladateľ BioNTechu
Zakladateľ nemeckej farmaceutickej firmy BioNTech, ktorá s americkou spoločnosťou Pfizer vyvinula prvú vakcínu proti covidu schválenú v EÚ, očakáva, že napriek pomaly sa rozbiehajúcej očkovacej kampani bude epidemická situácia v mnohých európskych... Čítať ďalej
21 | 03 | 2021 | Imrich Kovačič / TASR

Už došla trpezlivosť

"Prevádzkovateľom kaderníctiev, manikúr či pedikúr už došla trpezlivosť. Ako TV Noviny informujú, predstavitelia Asociácie služieb v odvetví skrášľovania na tlačovej konferencii uviedli, že 15. apríla otvoria svoje služby pre ľudí za každých okolností." pripomína startitup.sk.

"Má sa tak stať za dodržiavania hygienických opatrení. Okrem toho sa zákazníci budú musieť preukázať negatívnym testom."
Po sviatkoch možno niečo

"Minister a budúci premiér Eduard Heger však na tlačovej besede k veľkonočným opatreniam uviedol, že už po sviatkoch by sme sa mohli začať zamýšľať nad uvoľňovaním niektorých opatrení. Nie je však zatiaľ jasné, o aké pôjde. V hre je otváranie niektorých prevádzok a tiež cestovanie medzi okresmi," dodáva startitup.sk.

Aktivita, ktorú vláda nezakázala. Je dokázané, že lockdown zvyšuje chuť na sex
Zákazy, príkazy, lockdowny, neustále sa meniace opatrenia. To všetko má vplyv na psychiku. Ukázalo sa však, že pandémia sexuálny život ľudí neovplyvnila až tak negatívne. Apetít sa zvyšuje, upozorňuje portál startitup.sk. Čítať ďalej
15 | 03 | 2021 | Diana Zaťková