"Som kanibal, budeš mojou otrokyňou!" Herec Armie Hammer má na krku škandál roka
29 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Jeho kariéra sa zdala byť na vzostupe. Teraz zrejme príde tvrdý pád. Na herca Armieho Hammera, známeho z filmov Sociálna sieť, Osamelý jazdec či Mína, sa zosypalo hneď niekoľko obvinení žien. Mal im posielať perverzné správy o tom, ako by ich chcel zabiť, zjesť či piť ich krv, píše portál Expres.



Na plátne sympaťák, v realite kanibal?

Armie Hammer je známy ako filmový sympaťák. V snímke Sociálna sieť o vzniku Facebooku sa blysol dvojrolou. Spoločne s Johnnym Deppom tiež stvárnil jednu z hlavných úloh vo filme Osamelý jazdec známeho režiséra Gora Verbinskeho. Lenže vo svetle najnovších udalostí jeho povesť značne utrpela. Po internete začali kolovať správy, ktoré mal Hammer posielať rôznym ženám. A behá z nich mráz po chrbte!



"Som stopercentný kanibal. Chcem ťa zjesť. Je desivé si to priznať," mal herec napísať jednej zo žien. "Som vzrušený. Predstavujem si, ako držím tvoje srdce a kontrolujem, ako bije. (...) Raz už som vyrezal srdce živému zvieraťu a ešte teplé som ho zjedol," pochválil sa jej.
...a ešte k tomu aj vampír?

Ďalším ženám zase chcel piť krv. "Budeš žiť len preto, aby si ma počúvala a bola mojou otrokyňou. Budem ťa vlastniť. Chcela by si prísť a stať sa mojím majetkom, kým nezomrieš? Čo keby som ti odrezal jeden prst a nechal si ho vo vrecku, aby som mal kúsok teba stále pri sebe?" pýtal sa jednej ženy.

Nie je potvrdené, či ide skutočne o autentické správy. Avšak akonáhle s nimi vyšla von prvá "obeť", roztrhlo sa vrece a začali sa ozývať aj ďalšie. Niektoré ženy zverejnili aj Hammerove fotografie, ktoré im počas písania o kanibalistických predstavách mal posielať. Na jednej snímke sa herec drží za krk, čím má zrejme naznačovať, že by chcel adresátku uškrtiť. Armie Hammer si mal s ženami písať predovšetkým počas manželstva s Elizabeth Chambers. Vzali sa v roku 2016, majú dve deti, ale od minulého leta spolu nežijú. Teraz sa schyľuje k rozvodu.

Do kariet nehrá Hammerovi ani to, že sa proti nemu verejne postavila aj posledná partnerka, spisovateľka Jessica Ciencin Henriquez, s ktorou randil na jeseň. "Ak stále pochybujete, či tieto správy od Armieho Hammera sú reálne alebo nie, možno byte sa mali skôr pýtať, prečo žijeme v spoločnosti, ktorá je ochotná priznať výhody pochybností násilníkovi, a nie jeho obetiam," napísala na Twitteri.

A je to vonku! Priznanie Johnnyho Deppa z domáceho násilia: Prečo dal hlavičku svojej ex?!
Konečne je to vonku! Hoci to celý čas popieral, hollywoodsky herec Johnny Depp (57) nakoniec na súde v Londýne priznal, že zaútočil na teraz už bývalú manželku Amber Heardovú (34). Dal jej hlavičku medzi oči, vyplynulo z nahrávky, píše portál... Čítať ďalej
12 | 07 | 2020 | Timotej Dudka

Brutálny podvrh, končím s natáčaním

K celej kauze už sa vyjadril aj sám Armie Hammer. Kategoricky poprel, že by správy písal on, zároveň sa však rozhodol odstúpiť od nakrúcania komédie Shotgun Wedding, kde mal hrať po boku pôvabnej Jennifer Lopez.

"Nebudem reagovať na tieto kraviny, ale vo svetle brutálnych a podvrhnutých online útokov proti mojej osobe nemôžem s čistým svedomím opustiť svoje deti na štyri mesiace, aby som natáčal film v Dominikánskej republike. Lionsgate ma v tom podporuje a som im za to vďačný," oznámil Hammer.

K jeho smole sa však ku kanibalským správam pridružil aj ďalší prúser. Server Mail Online zverejnil úryvky z videí, v ktorých má Hammer popíjať pivo a olizovať neznámy biely prášok z kamarátovej ruky.  Zjavne teda v nasledujúcich dňoch bude mať čo vysvetľovať...

Malér za malérom: Johnny Depp musel na súde vysvetľovať jeho drogové aktivity!
Slávny herec Johnny Depp (57) má ďalší problém! Po tom, ako prekonal rozvod s manželkou Amber Heardovou (34), musel na súde vysvetľovať, prečo mal jeho asistent pre neho zháňať drogy, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
01 | 07 | 2020 | Timotej Dudka