Tomáš: "Vznikla 2. Matovičova vláda. Heger bude len bábkový premiér!"
28 | 03 | 2021 I Michal Filek

Na výmenu vo vláde zareagoval na facebooku aj Hlas-ák Erik Tomáš. 


"UTRPENIE SLOVENSKA POKRAČUJE. MATOVIČ VLÁDNE ĎALEJ," začal svoj status Erik Tomáš.





Na prahu Veľkého týždňa sa Slovensko, podľa poslanca, dozvedelo, že jeho utrpenie bude pokračovať ďalej.


"Koaliční lídri štyri týždne svojimi spormi a hádkami traumatizovali spoločnosť a výsledok je taký, aký som tu avizoval pred niekoľkými dňami. Vzniká 2. Matovičova vláda. Áno, Matovičova! Z Hegera sa stane len bábkový premiér, ktorého bude z postu podpredsedu vlády a ministra financií riadiť Matovič. Aj symbolicky sú tieto dve kresielka na zasadnutí kabinetu hneď pri sebe. Na väčšinu uvoľnených ministerských pozícií sa vrátia tí istí ľudia, ktorí u prezidentky mávali demisiami. Vrátane Sulíka."



Z veľkohubo ohlasovanej rekonštrukcie vlády je vraj tragikomická fraška, ktorá musí uraziť každého súdneho človeka.


"Matovičov cirkus s vyše 80 %-tnou nedôverou občanov pokračuje ďalej. A už teraz sa môžeme “tešiť” na jeho nové kúsky. Vyzerá to tak, že ak chceme na Slovensku reálnu zmenu, našou jedinou možnosťou je účasť na referende za predčasné voľby. Poďme do toho!"


Reakcie politikov na výmenu vo vláde. "Na ministra financií posadiť daňové podvodníka, to je vrchol cynizmu"
Okamžite po tom, ako Igor Matovič ohlásil, že si vo vláde mení miesto s ministrom financií Eduardnom Hegerom, zaplavili internet reakcie viacerých politikov. Koaliční to, samozrejme, pochválili. Ako inak, zostanú pri koryte. Vybrali sme pre vás... Čítať ďalej
28 | 03 | 2021 | Michal Filek