Peter Marček zúri po debate na televízii TA3. Kollár a Pellegrini? To je sila, ako si „priprcávajú“!
28 | 03 | 2021 I Petra Demková

Bývalého poslanca nahnevalo, ako si v televízii TA3 hrkútali Boris Kollár a Peter Pellegrini. Od nich sa dostal cez D. Lipšica až k bývalému manželovi europoslankyne. Ten (T. Nicholson) natočil video z Kanady, odkiaľ sleduje politickú situáciu na Slovensku! Ozaj, čoho sa bojí, jeho misia agenta MI-6 sa skončila, čím? Že by naplánovaním slovenského majdanu, vraždou novinára J. Kuciaka a asi nechtiac aj jeho snúbenice?


„Priatelia, slovenský národ! Pozerali ste teraz na TA3 súboj B. Kollár - P. Pelegrini??? Tak to je sila, ako si títo dvaja tzv. politici a obaja majú veľa za ušami, ľudovo povedané, priprcávajú, slušne sa to ani nedá pomenovať, snáď prihrávajúci, ale to platí skôr pri krásnych športoch, ako hokej, futbal, basketbal, volejbal hádzaná, či vodné pólo!“ začína nahnevane svoj status na sociálnej sieti Peter Marček.

„Aby sa bavili o tom, kto má lepší a príčetnejší politický subjekt, vhodný na parlamentnú spoluprácu v budúcnosti???!!! To je až hanbou! Pellegrini bude hovoriť o odídencoch z ĽSNS, Uhríkovcoch, ktorí majú taktiež svoje hnutie Republika a on a jeho banda možno lupičov, je čo? Nie sú tiež odídenci, na čele s R. Rašim a P. Žigom, známych svojimi podnikateľskými aktivitami (kauzami), ten prvý že vraj v rezorte zdravotníctva a ten druhý v rezorte pôdohospodárstva (lesy)!

Kollár chce vyriešiť krízu do stredy, Pellegrini sa obáva nárastu OĽANO
"Nebudem predbiehať. Viem veci, ktoré ešte nemôžem zverejniť. Ale možno budete prekvapení, že tieto veci sa pohnú už tento týždeň," uviedol Kollár ku koaličnej kríze. Za Sme rodina dal ultimátum na vyriešenie do stredy (31. 3.), zopakoval, že v... Čítať ďalej
28 | 03 | 2021 | TASR


Marček plynulo prechádza na minulosť B. Kollára. „O Borisovi všetci všetko vedia a je len otázka času, kedy bude nasledovať svojho spolupracovníka a spolustraníka a s ním spolu asi aj ďalší jeho nasledovníci, ako napr. brat jedného z nich a posledný Križiak, známy okrem iného z kauzy odpočúvacieho zariadenia z Izraela, ktorú podrobne popísanú, nájdete v knihe od ich blízkeho spolupracovníka T. Nicholsona!“ pripomína.

Z Kollára preskočil na Lipšica. „No a celému tomu šéfoval a asi aj v tichosti šéfuje farizej a človek, ktorý konvertoval z judaizmu na kresťanskú vieru D. Lipšic (prečo asi?), ktorého dosadila táto diletantská vládnuca koalícia do funkcie špeciálneho prokurátora, ako človeka odsúdeného za zabitie a je v treste a je neprokurátor!“ hnevá sa bývalý zápasník.

Od Lipšica vedú stopy k Nicholsonovi. „Ten (T. Nicholson) natočil tvrdé video z Kanady, kde pije veselé pivo a sleduje z opodiaľ politickú situáciu na Slovensku! Ozaj, čoho sa bojí, jeho misia agenta MI-6 sa skončila, čím? Že by naplánovaním slovenského majdanu, vraždou novinára J. Kuciaka a asi nechtiac aj jeho snúbenice?“ pýta sa Marček.

„Tak vážení, dobre sa zamyslite nad tým, čo nás bude čakať, ak necháme v nastávajúcich voľbách takéto smerovanie, spájanie a bratríčkovanie nepovšimnuté!“ uzatvára svoj príspevok P. Marček.

Kollár: Ak sa tento cirkus do stredy neskončí, poďme od toho
Predseda parlamentu Boris Kollár sa v nedeľnej diskusnej relácii V politike na TA3 vyjadril, že vo vládnej kríze sa už nebojuje za ľudí, ale o stoličky a avizoval, že keď sa kríza do stredy neskončí, bolo by korektné vyhlásiť predčasné voľby,... Čítať ďalej
28 | 03 | 2021 | Diana Zaťková