„Chcem vysvetliť a uzavrieť túto zbytočnú diskusiu ohľadom rozhovoru, ktorý bol tak rozhodne interpretovaný a nenapísaný správne v novinách, ktoré sa nešpecializujú na šport a už vôbec nie na zjazdové lyžovanie,” poznamenal Livio Magoni.
Má železné nohy, alebo je železo?

A pokračoval: „Autor rozhovoru sa ma opýtal na to, čo si myslím o Petriných výkonoch v porovnaní s ostatnými lyžiarkami, Taliankami, pretože sú to talianske noviny, ale takisto so Shiffrinovou a Mazeovou. Aby ste to pochopili správne, chcel som zdôrazniť obrovskú kvalitu práce, ktorú Petra odviedla. Použil som na to špeciálny taliansky výraz, ktorým som vyjadril, že Petra má železné nohy, nie že je železo.”

Tréner sa za to, čo spôsobil jeho rozhovor v talianskych novinách, ospravedlnil. „Špeciálne sa ospravedlňujem všetkým Slovákom i Petre za to, že som zruinoval jej veľký okamih šťastia. Mrzí ma to pre celé Slovensko. Prepáčte! Myslím si však, že je prehnané klásť príliš veľkú dôležitosť nejakému rozhovoru v porovnaní so všetkým, čo sme urobili a dosiahli.” uzavrel Magoni.

"Heger je pre Matoviča ideálna náhrada. V ničom ho totiž neprevyšuje," tvrdí politológ
V prípade rezignácie premiéra Igora Matoviča je zatiaľ najhorúcejším favoritom na tento post súčasný minister financií a zastupujúci minister zdravotníctva Eduard Heger. Ten má za sebou už aj „krst ohňom” v podobe ostrej politickej diskusie s... Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | Diana Zaťková