Slaná voda či jedlo v sprche: Ktoré celebrity majú tie najbizarnejšie stravovacie návyky?
27 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Celebrity sa po celom svete veľmi často preslávia nielen vďaka svojmu hereckému alebo speváckemu nadaniu, ale aj kvôli výstrednému správaniu alebo požiadavkám. Mohli by ste sa napríklad čudovať, aké stravovacie návyky majú niektoré známe tváre, píše portál exrtalife.cz.



Jessica Alba

Podporovateľka zdravého životného štýlu a spoluzakladateľka The Honest Company, ktorá sa venuje BIO produktom, si potrpí na vodu. Pritom herečka Jessica Alba nepije hocijakú vodu, ale najmä slanú, do ktorej si sama mieša ružovú himalájsku soľ.


Chrissy Teigen

Modelka sa zverila, že si pokojne dopraje aj zemiakové lupienky, avšak trochu netradičným spôsobom. Teigen totiž z každého lupienkov oblizne len korenie a zvyšok vraj vráti späť vrecka.



Rebríček najkrajších štyridsiatničiek sveta: Kto vyhral?
Vek je len číslo, čo dokazujú aj tieto celebrity po 40-ke. Tie sa umiestnili v rebríčku najkrajších žien s vekom 40+, ktorý zhotovila popredná estetická klinika Glowday, na popredných priečkach, píše Plus jeden deň. Ktorá známa tvár... Čítať ďalej
26 | 03 | 2021 | Timotej Dudka

Jessica Biel

Americká herečka a manželka hudobníka Justina Timberlakea má veľmi neobvyklé stravovacie návyky, čo sa teda týka miesta a nie samotného jedla. Biel sa nechala v jenom rozhovore počuť, že kvôli starostlivosti o svojho syna sa nestíha najesť normálne pri stole, takže si svoje jedlo, napríklad aj kura, berie so sebou do sprchy.


Channing Tatum

Herec a tanečník Channing Tatum má zo všetkého najradšej typický americký sendvič, teda dva kúsky bieleho hriankového chleba natreté arašidovým maslom a ovocným džemom. Táto kombinácia ale hercovi nestačí, preto si do svojho sendviča pridáva aj slané syrové lupienky.


Gwyneth Paltrow

Hollywoodska herečka, ktorá propaguje "zdravý" životný štýl pomocou svojej spoločnosti Goop, sa preslávila drastickými diétami a kombináciami potravín, nad ktorými odborníci krútia hlavami. Niektorí dokonca jej recepty a rady označujú za zdraviu nebezpečné. Paltrow si z toho ale evidentne hlavu nerobí a radí ľuďom ďalej, ako by mali žiť. Medzi jej obľúbené jedlo patrí nápoj, ktorý sa skladá z sezamového oleja, nasekaného zázvoru, mandľového mlieka a kokosového cukru. Podľa herečkiných slov je to ideálny nápoj pre daždivé popoludnie.


Tori Spelling

Hviezda seriálu Beverly Hills 90210 si s rodinou údajne veľmi potrpia na gumové medvedíky. Túto potravinu údajne najviac miluje jej manžel Dean McDermott, ktorý ich pridáva aj do najrôznejších pokrmov. Jedným z bežných jedál, ktoré jej rodina konzumuje, je údajne šalát, do ktorého pridávajú sladké gumové medvedíky.



Po Dolinskom kolapse sa k téme respirátorov vyjadrili aj ďalší moderátori
Dráma v priamom prenose! Len ťažko opísať inými slovami nedeľňajšiu diskusnú reláciu Nora Dolinského, ktorý omdlel pre zrakmi divákov. Nevoľno mu došlo podľa jeho slov z respirátoru, píše Nový Čas. Aké skúsenosti s ním majú ostatní... Čítať ďalej
26 | 03 | 2021 | Timotej Dudka