Odkaz pre Puškárovú: "Prvá si mala na hube rúško, prvá si oklamala divákov. Čo tak sa pozrieť na tvoje nehnuteľnosti?"
27 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Nedeľná diskusná relácia na TA3 V politike predčasne skončila pre nevoľnosti moderátora Nora Dolinského. Zareagovali na to mnohí jeho kolegovia, medzi nimi aj Zlatica Puškárová z TV Markíza. A práve na ňu sa zamerala vo svojom poriadne ostrom statuse na facebookovom profile Xénia Džejna.


Xénia Džejna si na sociálnej sieti „zgustla“ na známej moderátorke kvôli noseniu rúšok, čo prepojila aj s jej nehnuteľnosťami, aby ju napokon poslala na osem hodín predávať do obchodu. Toto všetko, vrátane nevoľnosti Dolinského, pospájala autorka statusu do jedného celku so záverečnou pekne štipľavou bodkou.

„Prevzaté od Jana Porubská: Tragédia !!!!!! Norkovi došlo nevoľno  To faaaakt??? Zlatica Puškárová sa nato rozplakala, aké je to strašne ťažké, keď v hodinovej relácii musia mať respirátor,“ píše hneď v úvode statusu Xénia a vzápätí sa púšťa do moderátorky TV Markíza. „Milá Zlatica... Nabudúce si daj radšej facku, alebo rovno drž ten zobák, pretože len vďaka tebe, vďaka tvojim kolegom, vďaka vašim klamstvám, je táto republika, tam kde je. Prvá si mala na hube rúško a prvá si oklamala divákov!!!! Začo, Zlatica???“ pýta sa Xénia známej moderátorky.



„Tódovej majetok už poznáme. Čo takto sa pozrieť na tvoje nehnuteľnosti??? Vyzývam ťa, milá Zlatica, zdvihni svoj napudrovaný zadok, postáv sa na osem hodín do obchodu, ako predavačka, a ver mi, že potom zistíš, čo je nevoľnosť!!!! Si nič!!! Veľké nič. Len lacná preafektovaná handra!!!!“ končí svoj ostrý status na známu moderátorku Xénia.

Zlatica Puškárová sa neudržala: Drsný odkaz politikom!
Ako moderátorka spravodajstva a diskusnej relácie Na telo by nemala vyjadrovať svoje subjektívne názory o politike, čo aj poctivo dodržiava. Nedávno však Zlatica Puškárová zverejnila na Instagrame príspevok, v ktorom si menšie podrypnutie... Čítať ďalej
04 | 03 | 2021 | Timotej Dudka