Heredoš tvrdí, že zničenie gastra ide podľa plánov „veľkého resetu“ elít. Na konci bude totalita
27 | 03 | 2021 I Petra Demková

Miro Heredoš, ktorý sa postavil na čelo iniciatívy slovenských gastronómov v čase Korony, napísal na Facebook zaujímavý príspevok. Informuje, že ničenie podnikania ľudí a následné existenčné problémy celých rodín sú plánom elít. Deje sa takzvaný „veľký reset“ a na konci „pandemickej opery“ bude totalita.  


Miro Heredoš už niekoľko mesiacov, od vypuknutia Korona-krízy bojuje za gastro sektor. Primárne si iniciatíva dala za cieľ dosiahnuť, aby vláda gastro sektor odškodnila. Snažia sa nájsť cesty pre kompenzáciu obrovských finančných strát, ktorý tento segment zaznamenal.

Západ nemá na to, aby nás porazil na bojisku, tak vedie psychologickú vojnu, tvrdia Rusi
26 | 03 | 2021 | Diana Zaťková

Svet sa točí podľa Veľkého resetu

„Svet sa točí podľa Schwaba a ich Veľkého resetu,“ oznamuje hneď v úvode príspevku Miro Heredoš, ktorý iniciatívu vedie. „Zatiaľ čo sa občania na Slovensku trápia svojimi existenčnými problémami, stratou práce a podnikania - doslova sociálnym krachom - tak elity sledujú, či ide všetko podľa ich plánu! Akého? No predsa podľa plánu COVID 19 – Veľký reset, tak ako ho nastavili špičky sveta v Davose na Svetovom ekonomickom fóre so svojím 83 ročným šéfom Klausom Schwabom!“ píše Heredoš.

Heredoš hovorí o divadle, ktoré elity rozohrali. „Opona dejstva sa dvihla v marci 2020 a táto "pandemická opera" sa bude hrať niekoľko rokov. Zahraje sa, ľudia sa stanú otrokmi a systém sa zmení na totalitu. Proti tomuto musíme bojovať! Hneď!“ píše.

V spomínanej knihe K. Schwaba je načrtnuté, ako by mal svet po takomto resete vyzerať. „Svet sa zmení, nastane ekonomický, sociálny, geopolitický, enviromentálny a technologický reset. Úloha štátu sa zvýši, a bude významne ovplyvňovať to, ako sa podnikanie vykonáva a to bude musieť zniesť väčšie vládne zásahy!“ upozorňuje Miro Heredoš.

Uhrík: Cieľom je radikálna reforma EÚ, zachovanie národnej suverenity a identity členských štátov
„Nebudeme sa podieľať na ,občianskych vojnách‘ v konzervatívnom spektre: našimi politickými súpermi sú liberáli, progresívci a korupčníci. To ich ideme poraziť,“ hovorí predseda hnutia REPUBLIKA Milan Uhrík. Bude to on, kto zdvihne nad hlavu... Čítať ďalej
25 | 03 | 2021 | Gabriel Matta


Podľa lídra iniciatívy tí, ktoré tento plán vymysleli, nemali uchopenú vládu nad svetom. A o to im ide. „Jediná cesta je globálne riadenie - toto riadenie nie je možné v rozdelenom, nacionalistickom svete, a dnes globálne riadenie ani neexistuje. "Globálna správa" vecí sa musí preto nastoliť! Pozor, panuje veľká obava, pretože neexistuje "Výbor na záchranu sveta", teda je potreba - vďaka dejstvu "Covid 19" - smerovať pohľady týmto smerom!“ upozorňuje líder iniciatívy ďalej.

Heredoš neverí, že následky ochorenia po Covide-19 sú také, ako ich prezentujú mocní a médiá. „Ešte stále veríme na pandémiu so zanedbateľnou smrtnosťou? Kvôli nej zabíjame zdravých občanov, ktorí tvoria HDP a živia svoje rodiny? Alebo tu ide o celkovú devalváciu a vytvorenie otrockej spoločnosti novej "globálnej" totality? Pýta sa v závere Heredoš.

Naozaj nás všetkých čaká „elektronický koncentračný tábor“?
„Zánik plastových platobných kariet a prechod na čisto bezhotovostné platby znamená riziko, že sa ľudia dobrovoľne nechajú nalákať do elektronického koncentračného tábora,“ varuje ruský ekonóm Andrej Škoľnikov. Uviedol... Čítať ďalej
26 | 03 | 2021 | Imrich Kovačič