Brat oligarchu Zoroslava Kollára je vo väzbe. Našli uňho tri kilá pervitínu
27 | 03 | 2021 I Michal Filek

Brata väzneného oligarchu Zoroslava Kollára zadržali policajti po tom, čo uňho našli 3 kg pervitínu. Informuje portál 1.pluska.sk. 


"Po dvoch súbežných policajných záťahoch v meste Sereď a v obci Veľké Orvište pri Piešťanoch stiahli policajti z obehu tri kilogramy pervitínu. Vyšetrovateľ obvinil 33-ročného a 49-ročného muža zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi," citovala Pluska slová krajskej policajnej hovorkyne v Trnave Márie Linkešovej.

Starší z nich je, podľa zistení Plusky, bratom obvineného podnikateľa Zoroslava Kollára.

Sudca okresného súdu v Trnave dnes rozhodol, že Jozef Kollár bude stíhaný väzobne.


Pluska uvádza, že za predaj a distribúciu drog v značnom rozsahu a za recidívu mu hrozí trest odňatia slobody na 15 až 20 rokov. "Policajní kriminalisti Krajského riaditeľstva Policajného zboru SR Trnava plánovali akciu niekoľko mesiacov," doplnila Linkešová.

Sudca ukončil výsluch podnikateľa Zoroslava Kollára, rozhodne po nedeli
Sudca pre prípravné konanie Špecializovaného trestného súdu (ŠTS) ukončil výsluch podnikateľa a konkurzného advokáta Zoroslava K., ktorý žiadal o prepustenie z väzby. Rozhodnutie, či ostane naďalej väzobne stíhaný, by malo byť známe až po nedeli... Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | tasr