Belousovová o Tarabovi: "Spoločník mafiána a vraha chce robiť očistu politiky?"
27 | 03 | 2021 I Michal Filek

Anna Belousovová na sociálnej sieti píše o zaujímavej minulosti a kšeftoch poslanca Tomáša Tarabu.


"Hovorí sa, že politika je špinavá. Ja si nemyslím, že je to celkom tak. Je taká, akou ju robia ľudia v nej, teda politici," začala svoj status bývalá poslankyňa.


Niekedy sa, podľa nej, človek nestačí diviť, kde vôbec berú tú odvahu, či drzosť mnohí samozvaní spasitelia hrabať sa do verejného priestoru. Po zatknutí bývalého špeciálneho prokurátora začínajú vypadávať kadejakí kostlivci zo skríň mnohých "ctihodnych " občanov.


"Jedným z nich je aj pán poslanec Taraba. Dnes konzervatívny, kresťanský a národný poslanec má viac ako zaujímavú minulosť, ktorá ho dobieha. Trojica Taraba, Košč a Trajter má za sebou toho naozaj veľa. Taraba a Košč (dnes stíhaný zatiaľ za úplatky a celkovo dosť temná postava sveta biznisu, podsvetia a tajných služieb) dlhé roky profitovali zo zákazky na ochranu objektov Slovenskej prenosovej a elektrizačnej sústavy - SEPS."


Taraba: "Koalícia sa dopustila najväčšieho porušovania ľudských práv od konca vojny"
"Generálny prokurátor Žilinka urobil veľký krok. Podal komplexnú a rozsiahlu žalobu na ústavný súd ohľadom Mikasových vyhlášok," napísal Tomáš Taraba Čítať ďalej
20 | 03 | 2021 | Ivan Brožík

Vplyv mal mať Brhel

Bolo to vraj v období, keď vládol Smer a bolo verejným tajomstvom, že vplyv v tejto štátnej akciovke má oligarcha Brhel. Taraba a Košč museli, podľa slov Belousovovej, na tejto zákazke zarobiť milióny eur!


"Zaujímavé, že? Zaujímava postava je aj tretí z trojice - Trajter. Stíhaný za objednávku vraždy Deaka, člena podsvetia. Súdu sa vyhol kvôli tomu, že uplynula premlčacia doba. Tiež veľmi zaujímavé ..." V súčasnosti údajne trojica Taraba, Košč a Trajter spolu vlastnia pozemok s rozlohou 100 tisíc m2.


Poslanec Taraba sa dostal do parlamentu na kandidátke ĽSNS. "Ja si myslím, že to nebolo zadarmo. Tri mesiace po voľbách sa stal tzv " nezávislým " poslancom a začiatkom tohto roku predsedom strany Život- národná strana. Samozrejme stranu nezakladal zberom podpisov. To už dnes nie je módne."


Belousovová pripomína, že na Slovensku celkom dobre funguje trh s politickými stranami. Strany sa predávajú a kupujú. A takto sa politika robí "špinavou" , takto sa politika špiní.



Mal by odísť

Po týchto informáciách by mal pán Taraba odísť z parlamentu a politiky a verejného života vôbec. Spoločník mafiána a vraha chce robiť očistu politiky?! A stranu nazve Život- národná strana?! To je vrchol cynizmu!"


Podobné tu už vraj bolo, keď amorálny zvrhlík a kamoš mafiánov nazval stranu Sme rodina. Tiež boli údajne v pozadí ľudia z KDH...


"Celkovo mnohí z nich majú dlhé prsty postrkané kde kade v mnohých politických stranách. Vrátane vládneho OĽANO. Potom možno bude aj niečo pravdy na chýroch, že práve túto partičku "nezaradených" poslancov v NR SR má v zálohe Matovič, pre prípad, keď zostane s Kollárom sám. Svoji svojich vždy podržia. Aspoň tak to hovoria na Sicílii..."


„To OĽANO vyberalo ľudí na kandidátku v psychiatrickej liečebni, či čo?“ pýta sa Belousovová
Igor Matovič sa pred voľbami pýšil, že na svojej kandidátke má ľudí zo širokého spektra. To naozaj má, a aj sa mnohí z nich dostali do parlamentu, ich úroveň však expolitička Anna Belousovoá zhodnotila vo svojom statuse skutočne... Čítať ďalej
26 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik