Becík: Pán Matovič, máme toho už dosť! Na Slovensku sa nežilo nikdy tak zle, ako počas vášho vládnutia (VIDEO)
27 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Premiér Igor Matovič je pre starostu Dvorov nad Žitavou Branislava Becíka ako červené súkno pre býka. Svoj hnev nad všetkým okolo predsedu vlády neskrýva ani v ostrom videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti.


Branislav Becík sa netají tým, že Igora Matoviča a jeho vládu vôbec nemá rád. Dôvodov na to má hneď niekoľko a vymenoval ich vo svojom veľmi kritickom statuse, kde sa rozčuľuje nad tým, čo tu za rok vládnutia premiér zanechal. On sám, rovnako ako opozícia, ho vyzýva na urýchlený odchod z politiky a najmä na predčasné voľby, kde by si ľudia nanovo vybrali, koho chcú aby im vládol.
Žijeme v demokratickej krajine, a čo si národ zvolil, môže kedykoľvek odvolať

„Pán Matovič, máme toho už dosť! Uvedomujete si vôbec, že nikdy sa na Slovensku nežilo tak zle ako počas vášho vládnutia? Ako to dopadne, keď sa k moci dostanú arogantní amatéri a psychicky nestabilní jedinci?“ začína svoje vide Becík, ktorý, podľa jeho slov, nikdy ako starosta nemusel s obyvateľmi na ulici riešiť politické veci.

„Každý si žil pre svoje problémy sám, pre svoju prácu a pre svoju rodinu. Tento unavený národ ale posledné mesiace nerieši nič iné len vládnu krízu, alebo jednotlivých vládnych činiteľov, ich prešľapy, kiksy či aférky,“ vysvetľuje Becík.

„Nezmyselné Matovičove nariadenia, ktoré vznikali v jeho bludnej hlave, má už na stole, chvála Bohu, Ústavný súd. A verím, že všetky nezmyselné obmedzenia, kde si tento pomstychtivý jedinec demonštroval svoju silu na bezbranných ľuďoch, súd zmetie zo stola,“ nádeja sa starosta.

„Ak niekto pochybuje o tom, že moc chutí, stačí sa pozrieť na skutočného Matoviča, ako choro sa správa. Osemdesiat percent národa ho nedokáže strpieť, no on sa bude stále držať silou mocou premiérskej stoličky a štekať okolo seba ako keď sa snažíte besnému ratlíkovi zobrať hračku. Pán premiér, žijeme v demokratickej krajine, a čo si národ zvolil, a nie je s tým spokojný, tak si to môže kedykoľvek odvolať,“ odkazuje Becík, podľa ktorého taký obrovský odpor voči vláde a premiérovi tejto krajiny tu nebol ani počas demonštrácií v roku 2018. „Ale pomätenému Matovičovi to nestačí.“ Konštatuje nahnevaný starosta Dvorov nad Žitavou.

Nahnevaný Becík nakladá politikom: Ja mám svedomie čisté, máte ho aj vy? (VIDEO)
Starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík by pre ľudí vo svojej obci by spravil všetko. Preto ho doslova šokoval nielen list, ktorý dostal od nitrianskeho VÚC, ale aj navrhovaná pokuta za to, že pre obyvateľov zohnal liek Ivermectin. Čítať ďalej
22 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Ľudia trpia ako nikdy a oni sa opovažujú ešte viac do nás kopať

Premiér podľa Becíka asi zabudol, pofidérna firmička z Trnavy zarobila desiatky miliónov eur na nezmyselných testoch, ako počas pandémie vyplácali okolité štáty obrovské podpory, ale on sa vykašľal na všetkých našich ľudí, ako aj na firmy a podnikateľov. A na najviac postihnutý sektor gastro a hotely.

„A čo urobili naši vládni šašovia na čele s hlavným šašom Matovičom? Namiesto pomoci, namiesto prevencie a liečenia sme boli svedkami ako sa venovali, a stále sa venujú, svojim sporom a ukájajú si vlastné egá. Ja som pomohol svojim obyvateľom a zabránil, aby sa dostali do nemocnice, a za to som sa stal nepriateľom štátu. A psychopremiér na mňa poslal svoje psy,“ hnevá sa Becík a premiérovi aj to, že svojimi opatreniami likviduje ekonomiku, že máme historicky najvyššiu nezamestnanosť a naše deti nechodia do škôl najdlhšie z celej EÚ.



„Ľudia trpia ako nikdy a oni sa opovažujú ešte viac do nás kopať, ako napríklad pripravovanou daňou z nehnuteľnosti. To je už úplný vrchol arogancie. Za rok vládnutia dokázali naštvať všetkých, premárniť miliardy a zanechať krajinu v dezolátnom stave. Pán Matovič, je načase zaďakovať tomuto národu a porúčať sa zo slovenskej politiky. Aby tu raz a navždy skončil tento marazmus. Chceme kľudne žiť, ale nie v psychopatickom štáte pod nadvládou jedného psychopata ako ste vy. Pod nadvládou despotu. Preto nenaťahujte čas, odstúpte a nechajte ľudí v predčasných voľbách opäť rozhodnúť. Dosť bolo Matoviča,“ končí svoje video na premiéra a jeho vládu nahnevaný starosta Branislav Becík.

Becík: Matovičova vláda nechutne zrazila svoj ľud na kolená a chce, aby kľačal ešte dlho (VIDEO)
Starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík si pri kritike súčasnej vlády nezvykne dávať pred ústa servítok. Kritický bol aj vo videu, ktoré umiestnil na sociálnej sieti. Hovorí, že vláda predvádza nechutné klamstvá a hry s... Čítať ďalej
10 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik