Poslanec OĽaNO Herák potvrdil pravosť listu
26 | 03 | 2021 I Michal Filek
To, že v hnutí OĽANO panuje napätie, pre TA3 potvrdil poslanec Ján Herák. Tvrdí, že do iniciatívy na podporu Igora Matoviča sa zapojilo vyše 15 členov.

 

„Z listu je jasne evidentne zrejmé, že je to iniciatíva poslancov z klubu OĽANO. Je to ale veľmi interná záležitosť, ktorú sme si ešte ani neprediskutovali v rámci nášho klubu OĽANO, čiže nerozumiem tomu, ako sa to mohlo dostať von, že kto bol ten iniciátor,“ potvrdil pravosť listu pre TA3 poslanec Ján Herák.


 

„Ale na druhej strane treba veľmi otvorene povedať, aj ja sám za samého seba, že plne stojíme za Igorom Matovičom, naším premiérom, pretože tých vydieraní na jeho adresu je naozaj viac než dosť," dodáva poslanec s tým, že by bolo podľa neho absolútne nevhodné, aby premiér podal demisiu práve teraz v čase pandémie.


,


Ako píše TA3 na svojej internetovej stránke, Herák potvrdil, že ich ešte čakajú rokovania a budúci týždeň poskytnú stanovisko.


 

List, ktorý sa nemal dostať na verejnosť ukazuje, že OĽaNO hrozia vážne problémy
Premiér Igor Matovič v premiérskej funkcii na seba viaže aj časť poslancov OĽaNO. Ak odíde, z klubu vystúpia. Takúto informáciu priniesla Televízia TA3 Čítať ďalej
26 | 03 | 2021 | Diana Zaťková