Oni sú vlastne jeden kolektívny psychiatrický pacient, smeje sa z OĽaNO Ľuboš Blaha
26 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Bitka o post premiéra sa, zdá sa, nekoná. Ako informuje v statuse na sociálnej sieti podpredseda Smeru-SD Ľuboš Blaha, v médiách sa objavil list, v ktorom poslanci OĽaNO, ale údajne aj Igor Matovič, nechcú, aby sa vzdal svojho premiérskeho kresla.


Takže ako to vlastne bude s odstúpením Igora Matoviča z postu premiéra? Podľa poslancov OĽaNO by to robiť nemal. A to vzhľadom k tomu, že sú najsilnejšou stranou v parlamente. Čo na tom, že jeho osobu už nemá rado viac ako 80 % Slovákov. Nad tým, kto list o neodstúpení Matoviča z funkcie napísal sa zamýšľa v statuse aj samotný Ľuboš Blaha.
Matovič sa rozhodol, že stoličku premiéra nepustí, a tak napísal list

„Zmena plánu. Matovič chce ostať na poste premiéra,“ začína podpredseda Smeru-SD a dodáva: „Médiá zverejnili groteskný list, ktorý mali spísať poslanci OĽaNO. Vraj si uvedomujú svoju silu a nechcú, aby Matovič odstúpil. Silno pochybujem, že tento list písali poslanci OĽaNO. Ja osobne silno pochybujem, že tam niekto z nich vie vôbec písať. Toto je pripravené zhora,“ načrtá svoju domnienku Blaha, podľa ktorého sa Matovič rozhodol, že stoličku premiéra nepustí, a tak napísal list, v ktorom sa vychválil do nebies.

„A povedal svojim pročkom v parlamente, nech sa tvária, že to ide od nich. Ja som len zvedavý, ako to vysvetlí poslanec OĽaNO Kremský, ktorý včera vyhlásil, že Matovič vlastne odstúpil už v nedeľu a my sme všetci slepí, keď sme si to nevšimli,“ konštatuje smerácky podpredseda.

List OĽaNO je podľa Blahu každopádne výbornou psychologickou sondou do duše Igora Matoviča. „Zlý je Sulík, zlá je Čaputová, OĽaNO všetkým „smrdí“ a celý útok na Matoviča zorganizovala „mafia z basy“. Pri všetkej úcte, jediný mafián v base, o ktorom vie celé Slovensko, je Mikuláš Černák. A ten je, ako sa verejne pochválil, volič Igora Matoviča. Nejako to nesedí, či?“ pokladá rečnícku otázku Blaha, podľa ktorého v OĽaNO trpia kolektívnou paranojou.

„Všade vidia sprisahanie mafie, hromadne podľahli ublíženeckému komplexu a nenávidia celý svet. Ideálne mentálne nastavenie na vládnutie a zmierovanie Slovenska. Oni sú vlastne jeden kolektívny psychiatrický pacient. Otázkou je, či na klinike nájdu pri psychoanalýze dostatočne veľký gauč, keď ich bude Dr. Freud diagnostikovať,“ smeje sa na poslancoch OĽaNO ich úhlavný nepriateľ.

Vládnuť by sa mohlo aj bez väčšiny. Svietiť, kúriť... Kradnúť, konštatuje Ľuboš Blaha
Vládna koalícia je v obrovskej kríze, dnes dokonca Richard Sulík oznámil, že jeho SaS sa už nebude zúčastňovať koaličných rokovaní. Vystúpenie z koalície má platiť až dovtedy, kým Igor Matovič neskončí vo funkcii premiéra. Celú situáciu v statuse... Čítať ďalej
25 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Jediná šanca, ako sa zbaviť Matoviča, je referendum a predčasné voľby

Matovičov list je podľa Ľuboša Blahu jasným znamením, že premiér nehodlá odísť. „A už si pripravuje „legendu“. Bude sa tváriť, že on už tak veľmi chcel ísť, ale čo má robiť, keď ho jeho poslanci nepustia. Juj, to bude uslzená plačovka. Slovač od dojatia prepukne v plač, bude to skoro ako scéna z Titanicu, keď išiel Leonardo ku dnu,“ pokračuje smerák v zosmiešňovaní OĽaNO. Otázkou podľa Blahu je, s kým chce Matovič vládnuť. „Ak sa do tohto pustil, už musel ukecať Borisa Kollára a otázkou je, ako sa zachová najznámejšia slovenská „Brutina“ Remišová. Buď sa pôjde v menšinovej dvojkoalícii, alebo takmer menšinovej trojkoalícii. Sulík je už definitívne out. Matovič ako vždy oklamal celé Slovensko,“ konštatuje Blaha, podľa ktorého je situácia neuveriteľne vážna.



„Umierajú ľudia, ekonomika ide ku dnu, štát je v rozvrate. A jediná šanca, ako sa zbaviť Matoviča, je referendum a predčasné voľby. A Matovičov list túto smutnú pravdu opäť potvrdil. Máme premiéra s mesiášskym komplexom, čo je vážny duševný problém. A pamätajme: spasitelia neodchádzajú, spasitelia zachraňujú svet. A Igor predsa svet nestihol zachrániť, tak ešte nemôže odísť. Budú nové atómové bomby, nové povstania, nové plačovky. Slovenská národná tragédia pokračuje,“ dodáva smutne na samý záver svojho inak humorne ladeného statusu Ľuboš Blaha.

Blaha: Slovensko dnes potrebuje silného lídra a nie polovičného psychopata
Geniálny nápad premiéra Igora Matoviča s tým, že bude premiérom, ale ani nebude pobavil ľudí a zaujal opozíciu. Odveký kritik súčasnej vlády Ľuboš Blaha svoj názor na tohto mačko-psa vyjadril na sociálnej sieti. Čítať ďalej
14 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik