Tyrania rúšok pokračuje: V Nitre mestskí policajti napadli ženu bez rúška
25 | 03 | 2021 I editor01hd
Tyrania rúšok pokračuje. V Nitre mestskí policajti fyzicky napadli ženu bez rúška. Podali si aj jej kamarátku. Informuje o tom portál mynitra.sme.sk. 

Jedna zo žien odišla bez občianskeho preukazu. Mestskí policajti ho odovzdali na obvodnom oddelení. Proti mladej žene bez rúška použila hliadka mestskej polície údajne „miernejšie hmaty“, pretože začala klásť aktívny odpor. Jej kamarátka si celý zákrok nahrávala na mobilný telefón.


Prípad sa stal minulý týždeň v centre Nitry. Mestská polícia ho dnes zverejnila na webe. Hliadka si všimla dve mladé ženy bez rúška, ktoré prešli zo Štúrovej na Štefánikovu, smerovali k úradu práce. Nafotila ich a zastavila. Žiadala, aby preukázali svoju totožnosť a certifikát o negatívnom teste, prípadne výnimku. Nemali.

Občiansky preukaz predložila len jedna. Druhá povedala, že ho nemá pri seba a nemá ani čas baviť sa s hliadkou, pretože sa ponáhľa na stretnutie.

„Keď začala z miesta odchádzať, mestskí policajti ju vyzvali, aby sa presunula na mestskú políciu za účelom zistenia jej totožnosti. Keďže na výzvu nereagovala, bola upozornená na možnosť použitia donucovacích prostriedkov, k čomu napokon aj prišlo,“ informuje mestská polícia.

Biden, Čaputová, ale i britská kráľovná Alžbeta II sú cvičené opičky Sorosa, tvrdí Harabin
A je to tu opäť. Soros. Americký miliardár maďarského pôvodu je často používaný v slovníku Roberta Fica. Aj Štefana Harabina, ktorý ho použil aj v najnovšom statuse na sociálnej sieti. Čítať ďalej
25 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik


Hliadka použila údajne „miernejšie hmaty, keďže žena začala klásť aktívny odpor“. Na stanici zistili, že je z Trávnice. Odmietla zaplatiť blokovú pokutu, preto jej vec odstúpili na priestupkové oddelenie.

Druhá žena si celý zákrok nahrávala na mobilný telefón. Následne sa začala z miesta postupne vzďaľovať napriek upozorneniu, že hliadka má jej občiansky preukaz. „Reagovala slovami, že vie, ale že teraz nemá čas.“



Mestskí policajti aj jej priestupok postúpili na objasnenie. Preukaz odovzdali na obvodnom policajnom oddelení.

„Z celej udalosti bola zhotovená aj záloha z kamerového systému,“ píše sa na webe. Obom ženám hrozí za ich konanie pokuta do výšky 1 659 eur. Takto vyzerá tyrania rúšok na Slovensku.
NAKA pátra po Petrovi Koščovi, komplicovi Vladimíra Pčolinského
25 | 03 | 2021 | editor01hd