OĽaNO klame na úrovni Štefana Harabina po prezidentských voľbách, vraví Šutaj Eštok
25 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Politika je miestom pre polopravdy, nepravdy aj lži. Politici narábajú so sľubmi a lžami ako bankár s peniazmi. A práve na lži sa zameral vo svojom statuse poslanec Hlasu-SD Matúš Šutaj Eštok.


Podľa poslanca sa v OĽaNO narába so lžami ako s pracovnou metódou. OĽaNO podľa neho akoby vypísala súťaž o Najväčšieho klamára. Šutaj Eštok na sociálnej sieti tvrdí, že partia okolo Igora Matoviča klame od rána do večera, no ich šéf si dal teraz pauzu. „O to viac sú viditeľní jeho horliví nasledovníci,“ píše v statuse poslanec Hlasu-SD.
Víťazom hitparády OĽaNO o najprimitívnejšie klamstvo je poslanec Peter Kremský

Podľa Šutaja Eštoka vraj členovia OĽaNO stále dokážu prekvapiť, kam sú schopní so svojimi klamstvami zájsť. „Pretože je rozdiel klamať v interpretácii, podsúvať iný slovám zmysel, či predkladať neoveriteľné informácie a rozdiel je otvorene a sprosto luhať o veci, ktorú si každý vie overiť pohľadom z okna. Aký má význam tvrdiť, že vonku prší, keď každý vidí, že svieti slnko?“ pýta sa Šutaj Eštek.

Dodáva, že je to klamstvo na úrovni Štefana Harabina po prezidentských voľbách, keď exminister povedal: „Ja som voľby vyhral!“ V OĽaNO to vraj teraz prevádzkujú podobne. „Minister obrany Jaroslav Naď napríklad na tlačovke 22. marca povie: Oni (SaS) spochybňujú koaličnú dohodu, kde je napísané, že predsedom vlády je Igor Matovič. Načo takáto otvorená, hlúpa a ľahko vyvrátiteľná lož? Nič také sa predsa v koaličnej zmluve nepíše. Akurát to, že post premiéra patrí OĽaNO. Presne tak sú v nej vymenované aj iné funkcie, na ktoré zasa majú nárok koaliční partneri. O konkrétnych menách ani slovo,“ píše v statuse poslanec Hlasu-SD.



„Alebo minister životného prostredia Ján Budaj pred dvoma dňami v rozhovore pre Denník N: Pán Sulík vypovedal koaličnú zmluvu. V ktorom vesmíre? V ktorom čase? Či to spravil v utajení na koaličnej rade?“ pýta sa Šutaj Eštok a dodáva:

„Ale víťazom hitparády OĽaNO o najprimitívnejšie klamstvo sa stáva – tramtadadá – poslanec Peter Kremský: Pre tých, ktorí stále nepochopili a donekonečna opakujú, že kedy konečne odstúpi ten Matovič. On už v skutočnosti odstúpil v nedeľu! Takže všetko sa už stalo, len celá krajina to nezaregistrovala. Cenou pre víťaza je vyšetrenie na špecializovanom pracovisku,“ smeje sa medzi riadkami Šutaj Eštok svojmu kolegovi z poslaneckých lavíc

„A potom sa čudujú, že 83 percent ľudí neverí ich vláde a 82 percent si želá, aby ich líder z postu premiéra konečne odišiel,“ končí status Matúš Šutaj Eštok.

Matovič a jeho OĽaNO klamú ráno, na obed aj večer, tvrdí Matúš Šutaj Eštok
Premiérovi Igorovi Matovičovi nedôveruje už takmer 80 percent Slovákov, medzi ktorými je aj opozičný poslanec Matúš Šutaj Eštok. Že tomu tak je napísal aj v statuse na sociálnej sieti. Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik