Draxlerovi je v týchto dňoch nesmierne ľúto "Jaroslava Naďa, poľného maršala SR"
25 | 03 | 2021 I Ivan Brožík


"Ešte na sklonku minulého roka sa v kuloároch spomínal ako kandidát na premiéra. Až sa Matoviča už naozaj budú musieť zbaviť. Avšak aj domáce kliky aj zahraniční kamaráti si uvedomili, že Naď je v poslednej dobe strašne nepopulárny." Citát Juraj Draxler.


Svoje pocity exminister školstva ventiloval na sociálnej sieti.








Reprofoto FB(@Juraj Draxler)



Sám vojak v poli

"Medzitým sa nejako záhadne rozkmotril aj s jediným ministerským kamarátom, ktorého mal, Mikulcom. Navyše ho opustil aj ideový spojenec, ktorý sa tiež rád hral na vojačikov a nosil také krásne maskáče. Ale utekal si do parlamentu po imunitu." Píše v inotajoch Juraj Draxler.
Snaží sa, strašne sa snaží

"Ale Naď sa aj tak snaží, v tieto dni, strašne snaží. Aby ho bolo vidno, aby bolo počuť jeho lojalitu. Lebo až sa Heger v premiérskom kresle znemožní (a to nebude také ťažké), potom možno predsa len nastane šanca.
Snaží sa, ako sám vojak v poli."

"Len keby bolo aspoň úplne jasné, či ten Igor aj naozaj odíde alebo sa to pokúsi vymanévrovať tak, že nakoniec ešte aj ostane. Strašné muky toto rozmýšľanie nad stratégiou. Ťažký je život poľného maršala." Končí svoj status Juraj Draxler.

(Medzititulky red. HD.)

 

"Ja sa v tieto dni najmä čudujem, že sa niekto čuduje" - Juraj Draxler
"Áno, máme tu chaos, cirkus, blázinec. A čo, nesmerovalo to k tomu hádam? Veď toto robili dlhé roky, tlačovky, teatrálnosti. Nejaká odborná práca?" Citát Juraj Draxler. Čítať ďalej
24 | 03 | 2021 | Ivan Brožík