Trapas Kollárovej missky: Fabušová to tentokrát prehnala s fotoshopom! (FOTO)
24 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Poslednou dobou sa jej v ničom veľmi nedarí, práve naopak. Po autonehode s predsedom parlamentu Borisom Kollárom, po tom, ako polonahá premaľovala dopravnú značku či jazdila pod vplyvom alkoholu a následne skončila vo väzbe, teraz vyšiel na povrch jej nepodarok s fotoshopom, píše eReport.


Toto sa jej veľmi nepodarilo! Bývalá misska Miroslava Fabušová je na sociálnych sieťach stále veľmi aktívna. Na nedávnej fotografii, ktorú pridala na Instagram, si fanúšikovia všimli, že tu niečo akosi nehrá. Neprirodzene štíhla postava, ohnutá fľaša či prsty sú jasným náznakom toho, že snímka bola upravovaná vo fotoshope.

Po veľmi nepríjemných komentároch sa však Fabušová rozhodla, že príspevok radšej vymaže. „Ohnutá fľaša, prsty. Vidieť, že si sa s fotkou pohrala, aby si mala štíhle bruško. Mala si nechať tú fotku radšej prirodzenú,” napísala jej napríklad jedna z komentujúcich pod príspevkom.

Instagram (@mirkafabus) / eReport


Vlhová navštívila Kollára v nezvyčajnom outfite: Pozrite sa, ako jej to pristalo! (FOTO)
Lyžiarka Petra Vlhová spravila radosť celej krajine, keď minulý víkend zdvihla nad hlavu veľký krištáľový glóbus a stala sa víťazkou Svetového pohára v alpskom lyžovaní. Po finále navštívila rodné Slovensko a zamierila aj k predsedovi parlamentu,... Čítať ďalej
24 | 03 | 2021 | Timotej Dudka