Topmodelka Kocianová dala Matovičovi pikantnú ponuku výmenou za jeho demisiu!
24 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Vládna kríza pokračuje a jej výsledkom sú mnohopočetné demisie predstaviteľov jednotlivých ministerstiev. Drvivá väčšina z nich sa pritom odohrala iba kvôli jednej jedinej - Matovičovej. Tú by si želala aj topmodelka Michaela Kocianová, píše Plus 7 dní.


Po mnohých demisiách všetci čakajú už len tú Matovičovu. Či k nej dôjde, je však otázne. Premiéra na odchod z funkcie vyzvala aj prezidentka Zuzana Čaputová.

Zdá sa však, že Čaputová nie je jediná žena, ktorá by si odchod predstaviteľa vlády želala. Najnovšie ho k tomu vyzvala aj topmodelka Michaela Kocianová.

„Igor Matovič, moja ponuka stále platí! Som ochotná zrušiť aj svoju cestu do Španielska kvôli vám!“ Napísala modelka na sociálnych sieťach, kde ho aj označila. Zároveň dodala, že sa obáva toho, že si ju premiér kvôli jej ponuke zablokuje. Či sa tak stane sa dokonca spýtala svojich zverencov v podobe instragramovej ankety.

Rozzúrená Beňová posiela tvrdý odkaz: "Krásny deň zakomplexovaným buchtám"
Europoslankyňa Monika Beňová sa napriek materským povinnostiam o svoj vzhľad stará a udržuje sa vo forme. Odkedy je dvojnásobnou matkou, jej pribúda stále väčší obdiv žien a mamičiek. Avšak nájdu sa aj také, ktoré dokážu svoju nenávisť vypustiť v... Čítať ďalej
24 | 03 | 2021 | Timotej Dudka