Raši: Slovensko devastuje vlna amaterizmu, diletantstva, arogancie a politického ega
24 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

"Je to rok, čo sa Igor Matovič stal premiérom. Dosť prekvapivo. Dostala ho tam, ako vládne všeobecný konsenzus, vlna. Vlna emócií, hnevu, často hejtu." Citát Richard Raši.


"Nie, nechcem polemizovať či bola oprávnená, mnoho z toho, čo túto vlnu vyvolalo, ešte vyšetrujú a ak sa chyby stali, treba sa im postaviť. Ale nespochybniteľne to bola vlna, veľké tsunami, teda niečo nepredpokladané, zriedkavé." Retrospektívne sa pozerá na rok po voľbách na sociálnej sieti Richard Raši.

Raši: Krajčího si budeme pamätať ako symbol zlyhania
Ministra zdravotníctva Mareka Krajčího (OĽANO) si spoločnosť bude pamätať ako symbol zlyhania v boji s pandémiou nového koronavírusu. V utorok to na tlačovej konferencii pri hodnotení prvého roka v kresle ministra povedal nezaradený poslanec... Čítať ďalej
09 | 03 | 2021 | tasr


Reprofoto FB (@Richard Raši)

Dvojnásobné tsunami

"A prišla aj ďalšia, kovidová vlna a toto dvojnásobné tsunami prinieslo, ako inak, hlavne skazu, smrť a nevyčísliteľné škody."
Po roku

"Prešiel rok a mnohí, ktorí Matovičovej vlne pomohli, dnes ľutujú. Vidia, že vzniknuté škody, rozklad a úpadok nie sú následkom len tej kovidovej vlny. Tú prežívajú všetky krajiny. Ale sú následkom oveľa horšej vlny tsunami, ktorej následky a škody by mali pretrvávať ešte tri volebné roky. Ale už dnes je vláda nefunkčná a parlament paralyzovaný. Je to preto, že premiér Matovič nerešpektoval nikoho a dnes už nik nerešpektuje premiéra." Popisuje situáciu na Slovensku Richard Raši.
Aj súper môže byť férový

"Nik ma nemôže podozrievať, že by som bol fanúšikom Borisa Kollára, Richarda Sulíka alebo Veroniky Remišovej. Sú to naši politickí súperi, máme odlišný politický pohľad na svet a každý z nás sa snaží presvedčiť verejnosť o tom svojom. Ale aj keď o voliča súperíme, ak je súper férový, ak sa prieme o problémoch a témach, ak politický súboj vedie k lepším riešeniam pre Slovensko, tak svojich súperov rešpektujeme." Tvrdí Raši.

Raši: Pri Matovičovej bezočivosti neviete, či sa skôr smiať, či plakať
23 | 02 | 2021 | sefredaktor

Len Matovič nie

"No Matovič nie. Matovič nemá rešpekt k pravidlám, nemá rešpekt k tradíciám a konvenciám. Nemá rešpekt k Národnej rade Slovenskej republiky, k poslancom a členom vlastnej strany. Nemá rešpekt k politickým súperom, k žurnalistom. A nemá rešpekt ani k svojim koaličným partnerom, ani k svojim voličom. Všetci sme len bábkami v jeho nepochopiteľnej hre."
Zbavme Slovensko ničivého tsunami

"Zbavme Slovensko premiéra bez rešpektu. Zbavme Slovensko následkov tsunami emócií, hnevu a hejtu. Veď zo skúsenosti vieme, že rozhodnutia urobené v hneve patria medzi najhoršie. Slovensko si zaslúži novú pokojnú a rozumnú voľbu, ktorá vytvorí novú kompetentnú vládu. Novú vládu, ktorá bude Slovensko spájať, nie rozdeľovať. Vládu pokoja a rozumu, a nie akokoľvek zrekonštruovanú vládu, ktorá vznikla ako následok vlny tsunami." Znie výzva Richarda Rašiho z jeho statusu na sociálnej sieti.

(Medzititulky red. HD.)

Raši: Za tisíce mŕtvych je zodpovedná celá vládna koalícia
16 | 02 | 2021 | sefredaktor