Premiér, ktorý nevie nič robiť, si vymýšľa pre seba nové portfólio, konštatuje Monika Beňová
24 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

"Pán premiér má podľa médií záujem, byť teda aspoň vicepremiérom. Keďže však nič konkrétne nevie robiť, tak si vymyslel nové portfólio: vicepremiér pre boj proti korupcii." Citát Monika Beňová.


"Neviem, tvrdili že korupcia nebude, tak neviem proti čomu to vlastne IM chce bojovať. Ide zrejme skôr o to, že do parlamentu sa mu vrátiť nechce, lebo predsa len, štátny bavoráčik 24/7, sekretariát, ochranka a pocit vlastnej dôležitosti, to žiaden parlament neprekoná." Začína zostra v statuse na sociálnej sieti europoslankyňa Monika Beňová.

Reprofoto FB (@Monika Beňová)

Čo tam po nákladoch

"Keďže však takýto post neexistuje, bude ho treba vytvoriť a k tomu patria nemalé náklady. Na priestory, na personál, na ten bavoráčik a pod. A to všetko v čase, keď štátna pomoc pre občanov v princípe neexistuje a stále viac ľudí nevie, z čoho platiť základné životné výdavky." Rozhorčuje sa Beňová.

Monika Beňová: Vnímam smútok a rastúci hnev ľudí. Vláda hnevá aj mňa!
Europoslankyňa Monika Beňová okrem toho, ako zvláda prácu matky i političky, v najnovšom rozhovore pre portál Báječná Žena prezradila, prečo ju vláda rozčuľuje. Čítať ďalej
11 | 03 | 2021 | Timotej Dudka

Nedôvera vlastnému ministrovi

"Vytvorenie podobného úradu je zároveň vyjadrením nedôvery ministrovi vnútra a aj prezidentovi PZ. Oni majú totiž v kompetencii túto agendu."
Akékoľvek, hlavne ministerstvo

"A aby toho nebolo málo, tak odstúpivší členovia vlády sa nechali inšpirovať a tak do týždňa by sedeli vo vláde opäť, v princípe na akomkoľvek ministerstve. Veľmi pekne."

Beňová: Matovič utiekol a urazene trucuje
05 | 02 | 2021 | editor01hd

Kollár sa pozerá a pomáha

"V koalícii si rozumejú tak dobre, že predseda NR SR prerušil na týždeň zasadnutie zákonodarného orgánu.
No a napriek tejto tragikomédii, ktorú predvádzajú, svorne tvrdia, že chcú vládnuť ďalej. Všetci. Spolu. To je také absurdné , že absurdnejšie boli už len predčasné voľby v ČR počas prvého predsedníctva Českej republiky v Rade EÚ."
Beňová navrhuje

"Aby si pán premiér vytvoril úrad vicepremiéra pre Zajtrajšky, v ktorých uvidíme, čo bude."

"P. S.:  Na Cenu Európskeho občana, ktorú každoročne udeľuje EP, som navrhla našich lekárov a zdravotný personál."

"P. S. 2: N tých celá vláda akosi zabudla v návale záchrany vlastných miestočiek." Píše na sociálnej sieti Monika Beňová.

(Medzititulky red. HD.)

„Hanba je tejto vláde a aj tým z koalície, ktorí sa tvária, že nič nevidia,“ odkazuje Beňová
Skríning, ktorý si pre nás v uplynulých dňoch pripravil premiér, už vadí aj europoslankyni Monike Beňovej. A nielen to, po vôli je nie je ani nenákup lieku proti Covidu či očkovanie. Čítať ďalej
26 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.