"Ľudské aj odborné dno, osobné animozity, nezáujem o občanov," popisuje súčasnú koalíciu Pavol Slota
23 | 03 | 2021 I Ivan Brožík

"Tak ako v minulosti prišiel Igor Matovič s návrhom na rozdeľovanie financií z fondu obnovy podľa preferencií získaných vo voľbách, dnes opäť ukázal ako chápe rovnováhu moci a riešenie kríz," píše Pavol Slota.


"Matovič postavil podmienky svojho odchodu tak, aby v prípadnej volebnej kampani mohol povedať, že bol ochotný vzdať sa premiérskej stoličky. A tí ostatní, ktorí nechceli urobiť ústupky, môžu za rozpad vlády." Píše Pavol Slota ďalej v statuse na sociálnej sieti.
Matovič nepozná slovo konsenzus

"Návrh riešenia krízy predstavený premiérom nemá základ politického jazyka a tým je slovo konsenzus. Ten možno dosiahnuť jedine vtedy, keď svojim hoci aj oponentom vyrazíte naproti. Ale výsledná dohoda by tak trochu mala predstavovať obetu každej zo zúčastnených strán."

Slota odkázal "mentálnym atlétkam" Nicholsonovej a Remišovej: Takto sa to nerobí, do psej matere!
10 | 02 | 2021 | editor01hd

Jasne čitateľná pomsta

"Na Matovičovom návrhu „riešenia“ vládnej krízy je jasne čitateľná pomsta voči SAS. Okrem odchodu Sulíka z vlády si Matovič žiada odchod Cigánikovej z postu šéfky výboru pre zdravotníctvo. Zhodou okolností veľkej kritičky Matoviča a Krajčího. SAS má za trest prísť aj o jeden rezort.

Zároveň by Matovič mal ostať vo vláde ako jej člen. To v preklade znamená, že by mal viesť ministerstvo. Veľmi pravdepodobne to, o ktoré by prišla SASka. Opäť na znak potupy svojho najväčšieho rivala. Ak by ale išlo o rezort zahraničných vecí, tak tá potupa by čoskoro bola nie len celonárodná, ale dosiahla by svetovú úroveň. Veď každý pokus Igora Matoviča o reprezentáciu Slovenska (presnejšie by však znelo reprezentáciu seba) v zahraničí, skončil absolútnym fiaskom a hanbou." konštatuje Pavol Slota.

Slovensko je ako JRD, píše Pavol Slota
Syn bývalého predsedu SNS Jána Slotu a neúspešný vyzývateľ Andreja Danka v súboji o post predsedu SNS z leta 2020, Pavol Slota na svojom Facebooku napísal, ako vníma súčasnú situáciu na Slovensku. Čítať ďalej
22 | 12 | 2020 | Imrich Kovačič

Nepochopiteľná požiadavka

"No a na záver pre niektorých možno nepochopiteľná požiadavka na odchod Šeligu a Kolíkovej z ich funkcií. V prvom rade to vyzerá ako služba pre Veroniku Remišovú. Tá sa potrebuje zbaviť konkurencie v strane a zmenšiť vplyv Andreja Kisku operujúceho z úzadia. Šeliga a Kolíková sa tiež radili medzi najväčších kritikov práce premiéra Matoviča. Požadovali jeho odchod. Čo dodáva Matovičovmu návrhu ešte viac pomstychtivejší rozmer."
Matovičov ťah na dve bránky

"Premiér Matovič sa teda pokúša v priamom prenose vypratať problematické články v radoch svojho koaličného partnera. Zároveň chce pomôcť Remišovej upevniť si mocenskú pozíciu. Preto, aby mu ako vazal následne dodala zbytky poslaneckých hlasov. To, že týmto štýlom sa strana Za ľudí stane stranou výlučne Veroniky Remišovej s presne jedným členom bude vedľajší produkt. Opäť slúžiaci mocenským záujmov Matoviča.

Pavol Slota: Zostáva len dúfať, že sa za nás pápež pomodlí
19 | 01 | 2021 | sefredaktor

Dráma bude pokračovať

"Osobne si myslím, že aj keď sa k nejakému výsledku naša neschopná skupinka predsedov koaličných strán dopracuje, nebude to konečný výsledok. Takmer mesačná rukojemnícka dráma, kde sme nedobrovoľne svedkami a zároveň aj rukojemníkmi, bude pokračovať.

Toto najnechutenejšie divadlo, aké kedy slovenská politika vytvorila, sa bude predlžovať. Ľudské aj odborné dno, osobné animozity, nezáujem o občanov Slovenska a celkovo absencia politickej zručnosti, sú len dôkazom toho, že vláda Igora Matoviča je na odpis. A zároveň všetko čo vidíme, je dôkazom, že okrem biznisu neexistuje dôvod, prečo by akákoľvek forma štvorkoalície mala ďalej pokračovať.

Biznisu vo výške 6 miliárd eur z Bruselu." Upozorňuje v statuse na sociálnej sieti Pavol Slota.

(Medzititulky red. HD.)

Pavol Slota: "Matovič si z detí urobil rukojemníkov pre svoj megabiznis s testami. Je mi z toho nevoľno"
Informačné zdroje ponúkajú ako top udalosť týchto dní informáciu, že "školy sa otvoria". Akosi menej hovoria o tom, že "ponechaním celého Slovenska v čiernej zóne sa všetci budeme musieť testovať raz za sedem dní. Okrem toho, že niektoré okresy sú... Čítať ďalej
04 | 02 | 2021 | Ivan Brožík