Ján Koleník bol v koncoch: Ako ho zachránila pandémia koronavírusu?
23 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Korona udrela v pravý čas! Aspoň pre herca Jána Koleníka znamená pandémia koronavírusu isté oslobodenie, píše Nový Čas.


Napriek pandémii koronavírusu má herec Ján Koleník plné ruky práce. Okrem seriálu TV Markíza Oteckovia pracuje i na ďalších filmoch, čiže je jeden z tých "šťastnejších" hercov.

Pandémia mu však prišla vhod! Pred ňou mal totiž pocit, že sa to na neho valí z každej strany. "Ja sa priznám, že mne korona priniesla pokoj. Mal som pocit, že pred koronou sa toho už sype veľa, čo sa týka práce. Takže potreboval som nejaké uvoľnenie a viete, korona ako príroda nám to umožnila - také prebudenie. Ja si myslím, že sme príliš krátky na prírodu a vždy nás dostane tam, kam ona chce, akokoľvek ju my tvoríme alebo znásilňujeme," prezradil herec.

Ten si však uvedomuje ťažké časy panujúce nielen v našej krajine. "Ja viem, že sú emócie vybičované, že ľudia sú v nekomforte a je to veľmi ťažké obdobie, ale sme takýto maličký," uvedomuje si Koleník.

"Céčková rasistická špina!" Pod príspevkom Belohorcovej sa strhla mela
Pred niekoľkými mesiacmi sa bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (45) s rodinou presťahovala z Miami do Španielska. Prečo k tomu došlo, vysvetlila nedávno na sociálnej sieti. Nechtiac tým však spôsobila poriadny rozruch, píše portál... Čítať ďalej
22 | 03 | 2021 | Timotej Dudka